Kompletan vodič kroz obnovljene, otkazane i nove naručene serije ovog svibnja – serijala.com

Svibanj je tradicionalno bogat vijestima o obnovama, otkazivanjima i novim serijama. Rezimiramo sve informacije na jednom mjestu.

 1. Anchi says:

  Ne mogu vjerovati da je status The Rookieja nepoznat, pa što čekaju? Super je serija!

 2. leonida says:

  Zanima me, sta je sa onom vasom rublikom nove i nadolazece serije sa trejlerom i kratkim opisom/komentarom novih serija? Ne secam se da li ste to radili jednom godisnje ili dva puta godisnje, jednom za jesen/zima i jednom za prolece/leto? Uglavnom ono sto zelim da pitam je, da li jos uvek to objavljujete ili sada samo sortirate programske seme vecih televizijskih kuca kao u ovom clanku? Nemam nikakve lose namere vec mi je ono bio najbolji i najednostavniji nacin da pronadjem i saznam za nove stvari na jednom mestu.

  • Dario Španović says:

   Bit će nešto slično za novonaručene jesenske serije, samo je još u fazi izrade. Mislim da je bilo u planu i za zanimljive nadolazeće serije negdje u prvom mjesecu, ali nažalost nismo taj članak završili, heh. Možda ga sklepamo u nekoj bližoj budućnosti.

  • Mihailo Valjetić says:

   U pravilu se svakog godišnjeg doba trudimo skupiti sve najzanimljive nove i povratničke serije s trailerima i kratkim opisom u jedan članak. Najčešće ono što je tri mjeseca daleko bude izostavljeno, no to nekako pokupimo preko vijesti. Idući veći tekst u planu je ljetni vodič :)

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *