Z Nation i Midnight, Texas se ne vraćaju, Ray Donovan dobio i sedmu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Z Nation i Midnight, Texas se ne vraćaju, Ray Donovan dobio i sedmu sezonu

Z Nation i Midnight, Texas se ne vraćaju, Ray Donovan dobio i sedmu sezonu

Pred kraj godine, NBC i Syfy su odlučili malo počistiti svoj raspored te ući u 2019. godinu s manje briga na pameti, dok je Showtime obnovio svog izrazito uspješnog Raya Donovana za još jednu sezonu.

NBC je prvo otkazao Midnight, Texas, nadnaravnu dramu smještenu u istoimenom gradiću gdje utočište pronalazi mnoštvo mističnih bića poput vampira, vještica, palih anđela i vukodlaka. Kad je krenula u ljeto 2017. godine, serija je bila hit na NBC-u, no mreža je nešto odugovlačila s obnovom za drugu sezonu pa je ista krenula tek ove jeseni, i to još petkom u 21h. Loša gledanost je bila dovoljan razlog da NBC otkaže seriju samo tjedan dana prije finala.

Nastradala je i još jedna NBC-jeva ljetna serija, komedija Marlon, i to čak pet mjeseci nakon kraja druge sezone. Također, Syfy se riješio Z Nationa koji je od početka bio samo jeftina kopija Walking Deada, no nekako je potrajala pet sezona. Svoje finale će imati idući tjedan, 28. prosinca.

S druge strane, Liev Schreiber održava svog Raya Donovana na životu sedmu godinu za redom na Showtimeu. Nakon što je za drugu, treću i četvrtu sezonu primio Emmy nominaciju za najboljeg glumca u drami, Schreiber izostaje s popisa ove godine, no kritičari su i dalje puni riječi hvale. Šesta sezona trenutno traje čije je finale najavljeno za 13. siječnja, a snimanje sedme bi trebalo početi u proljeće 2019. u New Yorku.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861