HBO obnovio How To With John Wilson za treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO obnovio How To With John Wilson za treću sezonu

HBO obnovio How To With John Wilson za treću sezonu

Hej, čitatelji Serijale. HBO je u utorak javio da su obnovili svoju dokumentarnu seriju How To With John Wilson za treću sezonu. Mreža nije javila kada bi treća sezona trebala imati premijeru, ali nadamo se da će to biti do kraja kalendarske godine.

HBO kaže: “John Wilson, dokumentarni redatelj i samoopisani anksiozni Njujorčanin, vraća se s drugom sezonom kritički hvaljene HBO-ove dokumentarno-humoristične serije od šest epizoda “Vodič kroz život s Johnom Wilsonom”. John Wilson nastavlja svoju iskrenu misiju samootkrivenja, istraživanja i promatranja dok snima živote svojih sugrađana iz New Yorka pokušavajući dati svakodnevne savjete o šest novih, varljivo jednostavnih tema. Nadovezujući se na prvu sezonu, epizode imaju neočekivane prevrate, ali temelje se na Johnovoj osvježavajućoj iskrenosti.”

Kažemo mi: “Nakon što se prošle godine prvom sezonom neočekivano, ali apsolutno zasluženo našao među autorima naboljih TV uradaka u kojima smo mogli uživati (a naročito njenim nenadmašnim finalom), John Wilson je možda odlučio biti oprezniji u tome kakve će nam autobiografsko-dokumentarističke priče predstaviti u drugoj sezoni. Ma naravno da nije, jer stupnjeva razdvajanja između pronalaska parkirnog mjesta i čovjeka koji prodaje lijesove oblikovane u oldtajmere kod Wilsona nema puno. Situacije pa i bizarnosti na koje nalilazi na putu da objasni neku sasvim jednostavnu, svakodnevnu pojavu poput ispijanja vina pokazuju zbrčkan, nepredvidljiv, neuredan svijet u kojem živimo. Ono što je u tome brilijantno je čovječan, empatičan i neosuđujući način na koji John Wilson tome pristupa. Remek-djelo.”

Pročitaj još

Autor serije je John Wilson, a izvršni producenti su Nathan Fielder, Michael Koman, Clark Reinking i John Wilson. Obje sezone su dostupne na HBO GO-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861