Premijerno na AXN Adriji: Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijerno na AXN Adriji: Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

Premijerno na AXN Adriji: Povratak agenta MacGyvera u rebootu kultne akcijske serije

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane “MacGyver”. Ova suvremena verzija  razvijena je pod palicom Petera M. Lenkova i slijedila istu osnovnu premisu kao i originalna serija, ali uz neke moderne obrate. Lucas Till preuzeo je ulogu Angela MacGyvera, visokoumnog i briljantnog tajnog agenta koji voli Phoenix Foundation. MacGyver, poznat po brzom razmišljanju i sposobnosti stvaranja genijalnih rješenja od svakodnevnih predmeta, naći će se tako u nizu visokorizičnih misija. Jedna od najvažnijih inovacija u ovoj seriji bilo je uvođenje jake sporedne glumačke postave. MacGyveru se pridružuje njegov bliski prijatelj i bivši agent CIA-e Jack Dalton, kojeg glumi George Eads te Tristin Mays koja tumači ulogu hakerice Riley Davis.

MacGyver iz 2016. zašao je dublje u prošlost lika od originala, pružajući gledateljima dublje razumijevanje njegove osobne povijesti i događaja koji su ga doveli do toga da postane agent. Također, modernizacija serije uključuje korištenje tehnologije i najsuvremenijih uređaja, pa su MacGyverove vještine često nadopunjene vrhunskom opremom i digitalnim resursima.

Ipak, MacGyverova domišljatost, vještine rješavanja problema i nepokolebljiva predanost pravdi i dalje su bili u središtu svake epizode. Serija je uspješno spojila akciju, napetost i humor te je, unatoč promjenama njezina srž ostala je vjerna originalu.

Autor serije Petar M. Lenkov poznat je po radu na rebootu još dva klasika — “Hawaii Five-o” i “Magnum P.I.”, a kod MacGyvera potpisao je ukupno pet sezona. Prva od njih može se pogledati u redovitom tjednom terminu, ponedjeljkom od 21:00 samo na AXN Adriji.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861