CBS-ov raspored: Komedije ponedjeljkom, Limitless traži novi dom – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS-ov raspored: Komedije ponedjeljkom, Limitless traži novi dom

CBS-ov raspored: Komedije ponedjeljkom, Limitless traži novi dom

Četvrta mreža koja objavljuje svoj jesenski raspored je CBS koji će ponedjeljkom emitirati blok komedija inače rezerviran i za četvrtak. Komedije četvrtkom ostaju nepromijenjene te se emitiraju po normalnom rasporedu od studenog, dok je sa ponedjeljka maknuta Supergirl i premještena na sestrinski CW.

Tu su se ugurale nove komedije Matta LeBlanca (Man With a Plan) i Kevina Jamesa (Kevin Can Wait) koje otvaraju večer za već staru komediju 2 Broke Girls, zatim The Odd Couple, dok Scorpion ostaje u zadnjem satu.

Nakon što je NCIS: LA maknut u nedjelju da popuni prazninu koju je The Good Wife ostavila ovog proljeća, između dva NCIS-a je umetnuta nova serija Bull sa Michaelom Weatherlyem (NCIS) u glavnoj ulozi. Dok srijeda ostaje nepromijenjena, četvrtkom se u već uhodanu ekipu komedija umeće sitcom Joela McHalea The Great Indoors kao workplace komedija o novinarstvu. U četvrtak se još ubacuje i drama Pure Genius autora Jasona Katimsa koji je prije radio na Parenthoodu i Friday Night Lightsu, a nedavno The Path za Hulu. Ovaj put snima seriju o genijalcu milijunašu koji financira uspješnu bolnicu sa sumnjivim kirurzima.

Pročitaj još

Richarda Deana Andersona će u ulozi čuvenog Macgyvera zamijeniti Lucas Till petkom navečer zajedno s veteranskim Hawaii Five-0 i Blue Bloodsom koji su godinama sasvim solidno funkcionirali u tom terminu. S druge strane, iako Limitless nije službeno ni otkazan ni obnovljen, čelnici mreže su izjavili kako traže potencijalne kupce za seriju koju očito ne žele samo tako završiti, ali nemaju mjesta za nju u rasporedu jer su za midseason već ostavljeni Training Day, Doubt, spin-off Criminal Mindsa te Amaizing Race.

Dan20.0020.3021.0021.3022.0022.30
PonedjeljakThe Big Bang Theory
(od studenog: KEVIN CAN WAIT)
KEVIN CAN WAIT
(od studenog: MAN WITH A PLAN)
2 Broke GirlsThe Odd CoupleScorpion
UtorakNCISBULLNCIS: New Orleans
SrijedaSurvivorCriminal MindsCode Black
ČetvrtakThursday Night Football
Četvrtak
(od studenog)
The Big Bang TheoryTHE GREAT INDOORSMomLife in PiecesPURE GENIUS
PetakMACGYVERHawaii Five-0Blue Bloods
NedjeljaNCIS: Los AngelesMadam SecretaryElementary
Komentari (1)
  • nemogu vjerovat da rebootaju macguyvera nakon svih tih godina ismijavanja na robot chickenu i snl-u; bolje da su napravili macgruber seriju, film je bio odličan

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861