CBS obnovio NCIS, Bull i Magnuma, ali otkazao MacGyvera – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio NCIS, Bull i Magnuma, ali otkazao MacGyvera

CBS obnovio NCIS, Bull i Magnuma, ali otkazao MacGyvera

Ostalo je još mjesec dana do svibanjskih upfrontova za koje se nadamo da će ove godine proteći bez većih odgoda kao prošlog proljeća. Sukladno tome, CBS polako obznanjuje budućnost svojih trenutnih serija.

S današnjim danom su nove sezone zaradili veterani NCIS i Blue Bloods koji se najesen vraćaju u 19. i 12. sezoni, dok će reboot Magnum P.I., S.W.A.T. te Bull za iduću jesen redom pripremati svoju četvrtu, petu i šestu sezonu. Podsjetimo, za dio CBS-ovog programa su već naručene nove sezone, i to za novu dramu The Equalizer, procedural FBI i njegov spin-off FBI: Most Wanted te za komedije Bob Hearts AbisholaThe Neighborhood i Young Sheldon.

No, nisu svi bili takve sreće. Prošlog tjedna mreža je otkazala reboot MacGyvera nakon pet sezona. Prošlog ljeta, akcijska serija je izgubila svog vodećeg showrunnera Petera M. Lenkova kojeg su brojni kolege sa seta optužili za stvaranje toksičnog okruženja, a slične optužbe je potvrdio i vodeći glumac Lucas Till. Lenkov je time otpušten sa svoje dvije serije — MacGyvera i Magnum P.I. — te je prikladna zamjena vrlo brzo pronađena. Doduše, reboot Magnuma nije dijelio istu sudbinu kao MacGyver te je danas čak obnovljen za novu sezonu iako značajnije razlike u gledanosti skoro pa i ne postoje. Epizoda MacGyvera planirana za 30. travnja poslužit će kao finale serije.

Pročitaj još

Među ostalim CBS-ovim serijama koje završavaju svoj životni put ovog proljeća nalaze se Mom i NCIS: New Orleans, dok sudbina All Rise, B Positive, Clarice, NCIS: Los Angeles, SEAL Team, The Unicorn te United States of Al i dalje visi o koncu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861