Nove sezone na AXN Adriji — finale MacGyvera i šesta godina obiteljske drame Heartland! – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove sezone na AXN Adriji — finale MacGyvera i šesta godina obiteljske drame Heartland!

Nove sezone na AXN Adriji — finale MacGyvera i šesta godina obiteljske drame Heartland!

Heartland, jedna od najpopularnijih kanadskih TV serija svih vremena nastavlja svoju šestu sezonu na AXN Adriji. Bazirana je istoimenoj knjizi autorice Lauren Brooke i prati sestre Amy i Lou Fleming, djeda Jacka Bartletta, najamnog radnika Tya Bordena kroz sve uspone i padove na njihovom ranču s konjima u Alberti.

U novim epizodama Jack, Amy, Ty, Tim, Lou i Peter suočavaju se s nizom novim izazova. Na početku sezone, Amy pokušava razumjeti zašto Ty nije rekao ni riječ o zaručničkom prstenu koji je otkrila u njegovom džepu u finalu pete sezone. Također, mora se nositi s Tyjevom upisom na veterinarski fakultet i novim prijateljima koji ga odvode od nje. Rad s konjima ostaje stalna točka u njezinom životu, a odbjegli konj koji stiže na Heartland na kraju vraća Amy u svijet preskakanja prepona, ne samo kao jahačice i natjecateljice, već i kao trenerice. U neočekivanom obratu događaja neobična Georgie (Alisha Newton) pojavljuje se na Heartlandu. Duhovita, drska, nepromišljena i pustolovna jedanaestogodišnjakinja ima sklonost uvući likove u situacije u kojima se inače ne bi našli, no, kao i uvijek, obitelj se suočava s tim izazovima zajedno, ponekad s ljutnjom, ponekad s ljubavlju, ali uvijek s dozom zdravog humora.

Heartland, šesta sezona, će se na programu AXN Adrije emitirati vikendom od 6. srpnja i to po dvije epizode s početkom u 9:25.

MacGyver

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane “MacGyver”. Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom Petera M. Lenkova i slijedila istu osnovnu premisu kao i originalna serija, ali uz neke moderne obrate. Lucas Till preuzeo je ulogu Angela MacGyvera, visokoumnog i briljantnog tajnog agenta koji voli Phoenix Foundation. MacGyver, poznat po brzom razmišljanju i sposobnosti stvaranja genijalnih rješenja od svakodnevnih predmeta, naći će se tako u nizu visokorizičnih misija.

Peta “MacGyverova” sezona ujedno je i finalna i donosi 15 epizoda koje su samo na američkom tržištu imale prosječno gotovo pet milijuna gledatelja. U jednoj od avantura put članove Phoenix fondacije vodi i u Zagreb gdje će sudjelovati u lovu na opasnog terorista koji je skoro uvukao u smrtonosnu klopku.

“MacGyver” finalna sezona će se na programu AXN Adrije emitirati po dvije epizode od 29. srpnja u stalnom tjednom terminu – ponedjeljkom od 21:00.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861