Super Bowl LVI: Pogledajte trailere i reklame s jučerašnje utakmice – serijala.com
Trenutno čitaš
Super Bowl LVI: Pogledajte trailere i reklame s jučerašnje utakmice

Super Bowl LVI: Pogledajte trailere i reklame s jučerašnje utakmice

Najvažniji sportski dan američke godine jučer se održao na SoFi stadionu u Los Angelesu. Na 56. Super Bowlu, finalu prvenstva američkog nogometa igrali su pobjednici NFC-a Los Angeles Ramsi i pobjednici AFC-a Cincinnati Bengalsi. Prošlo je tek nekoliko sati od posljednjeg zvižduka pa vam nećemo spojlati tko je osvojio trofej Vincea Lombardija iako ste to mogli vidjeti ako ste otvorili bilo koji portal u prijepodnevnim satima. Mi smo bolji od toga. Serijala cares.

Osim ponešto američkog nogometa na terenu gledatelji su mogli uživati u kapitalističkoj paradi reklama za proizvode koji vam ne trebaju, ali i trailerima za neke nadolazeće filmove i serije. NBC je naplaćivao skoro sedam (7) milijuna dolara za 30 sekundi reklamnog prostora, a CBS je prošle godine, uz nešto manje reklama, uspio inkasirati skoro 400 milijuna dolara samo od reklama za Super Bowl. Kolike su brojke ove godine za NBC još ne znamo, ali sasvim smo sigurno da se ruke glavešina trljaju.

U poluvremenu su nastupali Dr. Dre, Eminem, Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar i 50 Cent. NFL je Halftime Show postavio na svoj Youtube kanal.

Gledanost utakmice tijekom dana objavit će Nielsen, ali sumnja se da utakmica ove godine neće potući nikakve rekorde. NBC ove godine nije odlučio puštati nove epizode svojih serija nakon Super Bowla tako da je lead-out program bio ženski bob i umjetničko klizanje s Olimpijskih igara u Beijingu. Krenimo s trailerima.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Marvel’s Moon Knight

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Nope

Jurassic World: Dominion

The Thing About Pam

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

The Endgame

Pročitaj još

AMC-jeve serije

The Adam Project

Sonic the Hedgehog 2

Reklame

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861