10 najboljih serija u Foxovoj povijesti – serijala.com

Povodom Foxove 25. godišnjice, biramo 10 najboljih serija u povijesti mreže. Ne nužno najdužih, najpopularnijih, ni najuspješnijih – tek nama najdražih.

 1. Luck says:

  Drago mi je vidjeti Fringe na ovoj (odličnoj) listi. Potpuno zasluženo.

 2. Andrija says:

  Je, u biti kad pogledaš FOX ima stvarno dobre serije od svih gore navedenih jedino mi baš nikak nije išlo s Arrested Development… Ne kužim kak onda mogu imati takvu strašnu hororčinu od informativnog ureda, stvarno zgleda kao nebo i zemlja..

 3. nebozemlja says:

  Steta sta je firefly otkazan nakon samo jedne sezone

 4. FringerosoDamagado says:

  sa simpsonima su pretjerali, šteta za firefly, AD tak tak. vidim da vas jako žulja prison break. meni je lijepo sjeo. je da su twistovi bolesni, i da djeluju frustrirajuće, da sam znao pizdit i proklinjat autore, ali danas kad pogledam unatrag to su najbolji ‘nasilni’ twistovi na televiziji i lijepo su pasali toj seriji, koja je nekakvi sf današnjice i kao takvoj meni stvarno ništa ne fali, iako je činjenica da je kvalitativno (malo) lošija od prve sezone. ima sličan problem kao i house, koji nije imao baš tako velik pad kvalitete kakav mu mnogi nameću. stvar je samo zasićenja. dosadi gledati jednu te istu temu, ma kako genijalna bila, skoro dvjesto epizoda (postaje (pre)predvidljivo – pogotovo bezvezni sporedni likovi). to je housu bio veliki problem, jer nije mogao ući u nikakvu stranputicu.

 5. olio says:

  zar nije Futurama 1000 godina u budućnosti u 31. stoljeću

  dobra lista

 6. Vajta says:

  I opet još jedna u nizu ridikuloznih lista… Zar ovdje ljudi gledaju samo SF i komedije? Gdje je Hill Street Blues ovdje? Gdje je Beverly Hills, 90210? Koliko god smiješno to zvučalo, ali radi se o popularnima i izrazito utjecajnim serijama svog doba (pogotovo HSB). Malcolm in the Middle ne može biti ispred 24 niti u najvećoj geekovskoj SF fantaziji, a uostalom bilo bi lijepo da se liste odvoje na top 5 dramskih i top 5 humorističnih. Arrested Development, koliko god imala fenomenalnu prvu i pol sezonu, ne može biti ispred 24 i X-Filesa pa čak i pod prijetnjom smrću. :) House nema tu što raditi, a Wonderfalls, Undeclared i Futuramu nikad u životu nisam gledao. Simpsoni su pre-pre-pre visoko na listi… No, dobro…

 7. MacGyver says:

  X Files je osim The Lone Gunmen imao jos jedan spin-off, Millennium… ok, mozda nije direktni spin-off kao TLG jer se likovi iz Milleniuma nisu prije pojavljivali u X Files, ali imao je slicnu temu i nakon sto je Millennium ukinut, glavni lik se pojavio u jednoj epizodi X Filesa, sto je na neki nacin bilo finale Millenniuma

 8. Mudonja says:

  Fali Terminator: The sarah Connor Chronicles.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *