Good Omens i The Afterparty: Pogledajte trailere za nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Good Omens i The Afterparty: Pogledajte trailere za nove sezone

Good Omens i The Afterparty: Pogledajte trailere za nove sezone

Više od četiri godine od premijere BBC-jeve adaptacije istoimenog romana, na male ekrane se vraća Good Omens. Ovaj put bez BBC-ja doduše jer je Amazon preuzeo seriju u potpunosti. Autori originalnog romana Terry Pratchett i Neil Gaiman godinama su pokušavali napisati nastavak koji je čak imao i ime — “668: The Neighbor of the Beast”. Nisu nikad uspjeli, ali zato ćemo imati drugu sezonu serije.

Najzabavniji i najsmiješniji roman o kraju svijeta po riječima dvojice autora, nastanjen s anđelima i demonima, antikristom, jahačima apokalipse i ostalim likovima iz Gaimanovog i Pratchettovog književnog predloška svoju je premijeru imao u svibnju 2019. Gaiman je showrunner na samoj seriji, a dug put za Good Amens (“Dobri predznaci”) od papira do ekrana Sir Terry nažalost nije doživio. Uz Gaimana izvršni producenti na projektu su Caroline Skinner (Doctor Who) i Chris Sussman (Fleabag). David Tennant i Michael Sheen su u glavnim ulogama. Prva sezona je imala šest epizoda, baš koliko je naručeno i za drugu. Nova sezona svoju će premijeru imati 28. srpnja na Prime Videu.

Apple je pak danas predstavio trailer za drugu sezonu svoju kriminalističke komedije The Afterparty. Prva sezona serije prati istragu nakon ubojstva jednog od likova koji tragično izgubi život nakon proslave godišnjice mature. Kroz osam epizoda prve sezone prolazimo kroz osam različitih priča sudionika proslave godišnjice, a serija skače kroz različite žanrove u svakoj od epizoda. Jednaki primjer pratit će i druga sezona, a osim detektivke Danner (Haddish), vratit će se i Aniq (Richardson) i Zoë (Chao) pomoći riješiti slučaj.

Elizabeth Perkins, Zach Woods, Paul Walter Hauser, Poppy Liu, Anna Konkle, Jack Whitehall, Vivian Wu, John Cho i Ken Jeong igrat će sporedne uloge. Druga sezona svoju će premijeru imati 12. srpnja. Podjsetimo još jednom — Apple TV+ još uvijek nije legalno dostupan domaćim gledateljima.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861