Euphoria se vraća na HBO 10. siječnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Euphoria se vraća na HBO 10. siječnja

Euphoria se vraća na HBO 10. siječnja

Mimo dva COVID specijala posljednja epizoda “normalne” sezone HBO-ove serije “Euforije” emitirala se 4. kolovoza 2019. Do premijere druge sezone proći će tako skoro dvije i pol godine što je za seriju u kojoj su glavni junaci srednjoškolci cijela vječnost. Bilo kako bilo mreža je napokon predstavila kratki teaser za novu sezonu koja stiže 10. siječnja sljedeće godine.

Dramska serija “Euforija” daje svjež pogled na priču o sazrijevanju, suosjećajno i iskreno istražujući tinejdžerski krajolik tuluma punih droge i svakodnevice pune tjeskobe. Serija prati 17-godišnju Rue Bennett (Zendaya), ovisnicu o drogi koja je netom puštena s odvikavanja te pokušava pronaći smisao svoje budućnosti. Njezin se život dramatično mijenja kad upozna Jules Vaughn, transrodnu djevojku koja se nedavno doselila u grad nakon rastave roditelja te, poput Rue, traži mjesto kamo pripada. U Rueinoj su orbiti i kolege iz razreda: Nate Jacobs, sportaš čiji bijes skriva seksualnu nesigurnost; Maddy Perez, Nateova djevojka s kojom čas ulazi u vezu, čas izlazi iz nje; Chris McKay, nogometna zvijezda kojemu prijelaz iz srednje škole na koledž pada teže nego što je očekivao.

Domaći HBO još uvijek nije najavio novu sezonu priopćenjem za medije, ali teaser dosta dobro dočarava atmosferu koja će prevladavati u novim epizodama. Zendaya i društvo tek su nedavno završili snimanje na drugoj sezoni koja će imati osam epizoda. Serija će i dalje zadržati svoj karakteristični vizualni identitet koji duguje svoj izgled ARRI Alexa 65 kamerama s Prime DNA lećama. Baš kao i prva sezona — i druga će djelomično biti snimana na filmsku vrpcu, a djelomično digitalno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861