Premijera druge sezone nagrađivane HBO serije “Euforija” 10. siječnja na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera druge sezone nagrađivane HBO serije “Euforija” 10. siječnja na HBO GO-u

Premijera druge sezone nagrađivane HBO serije “Euforija” 10. siječnja na HBO GO-u

Druga sezona nagrađivane HBO serije “Euforija” (Euphoria) imat će premijeru 10. siječnja na HBO GO-u, a istog dana prva epizoda će biti prikazana na HBO kanalu u 20.00h.

Serija prati 17-godišnju Rue Bennett (Zendaya), čiji život se dramatično mijenja kad upozna Jules Vaughn, transrodnu djevojku koja se nedavno doselila u grad nakon rastave roditelja. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradu East Highlandu, Rue mora pronaći nadu dok uravnotežuje pritiske ljubavi, gubitka i ovisnosti.

Pored dobitnice Emmyja Zendaye, u seriji glume Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid and Austin Abrams.

Autor i scenarist serije je Sam Levinson, koji je istovremeno jedan od izvršnih producenata. Ostali izvršni producenti su Ravi Nandan, Kevin Turen, Will Greenfield, Drake, Adel “Future” Nur, Zendaya, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem i Daphna Levin. Kenneth Yu je producent, a Ashley Levinson, Harrison Kreiss i Julio Perez su koproducenti. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji koju su kreirali Ron Leshem i Daphna Levin.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861