Impressum – serijala.com

Impressum

Serijala je televizijski online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima, osnovan u rujnu 2009. godine. Prvenstveno pratimo strane, američke i britanske serije, uz povremeni spomen domaće produkcije kada se za to ukaže prilika.

Serijalu vodi mlada ekipa; kritični smo i imamo mišljenje, ponekad smo neozbiljni, no pisanje smatramo hobijem i razonodom, a televizija kao medij ionako spada pod zabavu. Usprkos povremenoj neozbiljnosti i zezanciji, težimo točnosti i odgovornosti u prenošenju informacija. Nešto manje smo oprezni po pitanju tiplefera.

Mail uredništva je info@serijala.com, a javiti nam se možete i putem kontakt formulara. Pratiti i kontaktirati nas možete i putem Facebook stranice ili Twitter profila, kao i RSS kanala.

glavni urednik

Dario Španović

uredništvo

Dario Španović

Krešimir Vinšćak

stalni i povremeni suradnici

Adrian Andrejek, Nikola Bačić, Dino Bečić, Kristina Bogović, Marijan Butković, Lea Drvar, Anđela Dubljević, “Djevojka”, Marko Đurđević, Milan Đuričić, Ivica Janjić, Marin Kuharić, Igor Marić, Dan Mekinec, Mihailo Valjetić, Jerko Vičić, Nikolina Šimetin Šegvić

osnivači

Kristina Bogović, Dino Parčina Rešić, Dario Španović, Krešimir Vinšćak

posebne zahvale

Majkama, očevima, braći i sestrama, menadžerima i agentima, boljim polovicama, svinjskim polovicama i krumpir polovicama, svima koji su vjerovali u nas, vjernim čitateljima te Akademiji.

izlazi

Dnevno, od rujna 2009.

issn

ISSN 2459-5861