Impressum – serijala.com

Serijala je televizijski online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima, osnovan u rujnu 2009. godine. Prvenstveno pratimo strane, američke i britanske serije, uz povremeni spomen domaće produkcije kada se za to ukaže prilika.

Serijalu vodi mlada ekipa; kritični smo i imamo mišljenje, ponekad smo neozbiljni, no pisanje smatramo hobijem i razonodom, a televizija kao medij ionako spada pod zabavu. Usprkos povremenoj neozbiljnosti i zezanciji, težimo točnosti i odgovornosti u prenošenju informacija. Nešto manje smo oprezni po pitanju tiplefera.

Mail uredništva je info@serijala.com, a javiti nam se možete i putem kontakt formulara na ovoj stranici. Pratiti i kontaktirati nas možete i putem Facebook stranice ili Twitter profila, kao i RSS kanala.

  Uredništvo

  Dario Španović

  Kupio Firefly Blu-ray set u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola. Blu-ray player nabavio tek tri godine kasnije. Kad krenu rasprave o najboljoj seriji svih vremena prvi će vam reći da je to Deadwood, ali u sebi će ipak misliti da su The Wire i Sopranosi za dlaku bolji od Milchevog westerna.

  Autori

  Djevojka

  Dežurna pravna služba. Pogledala je svaku snimljenu adaptaciju djela Jane Austen bar 15 puta. Misli da je Babylon 5 još uvijek najbolja SF serija. Svakome koga upozna kaže da pogleda Rectify. Pogledajte Rectify.

  Gorana Pavičić Nišević

  Piše u radno i slobodno vrijeme, ispravlja svoje i tuđe tipfelere. Better Things, The Royle Family i Six Feet Under su najpodcjenjenije serije ikad, na tom je brdu spremna poginuti.

  Mihailo Valjetić

  Najmlađi član Serijale. Mainstream sucker koji ni za dva života ne bi stigao pogledati sve što planira. Traži red u neredu. U slobodno vrijeme studira matematiku.

  Krešimir Vinšćak

  Kupio Firefly Blu-ray set u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola. Blu-ray player nikada nije nabavio, ali kutija lijepo izgleda na polici.