The Rings of Power: Druga sezona imat će osam epizoda, odabrane redateljice za sve epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
The Rings of Power: Druga sezona imat će osam epizoda, odabrane redateljice za sve epizode

The Rings of Power: Druga sezona imat će osam epizoda, odabrane redateljice za sve epizode

Snimanje na drugoj sezoni Amazonove serije The Lord of the Rings: The Rings of Power započelo je na lokacijama u Velikoj Britaniji. Produkcija se preselila s Novog Zelanda u Europu, ali dio epizoda iz nove sezone svejedno će posjetiti i neke stare i nove lokacije na Novom Zelandu. Deadline javlja da su odabrane i sve redateljice za novu sezonu koju će predvoditi Charlotte Brändström. Brändström je već režirala dvije epizode u prvoj sezoni, a njoj se u novim epizodama pridružuju Sanaa Hamri i Louise Hooper.

Brändström će ovaj put sjesti u redateljski stolac za četiri epizode, a Hamri i Hooper će podijeliti dužnosti na preostale četiri epizode indirektno potvrđujući da će nova sezona opet imati osam epizoda.

Podsjetimo, prva sezona “Gospodara prstenova” koštala Amazon otprilike 715 milijuna dolara. HBO i Netflix su se natjecali s Amazonom oko prava, ali jedino je Amazon bio spreman iskeširati 250 milijuna dolara prije početka bilo kakve produkcije. Wall Street Journal je ranije ove godine potvrdio da su ukupni troškovi snimanja na Novom Zelandu i promocije serije bili negdje oko 500 milijuna dolara. Amazon Prime ima otprilike 200 milijuna korisnika, a samo cijenu ove prve sezone pokrile su godišnje pretplate 5.1 milijuna ljudi. Amazon je u priopćenju za medije napisao da je seriju gledalo više od 100 milijuna ljudi i da je streamano više od 25 milijardi minuta.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861