Recenzija: The Leftovers — treća sezona čarobno je iskustvo, rijetko kad i pokušano na malom ekranu – serijala.com

Nevjerojatna treća sezona najbolja je stvar na televiziji ove godine.

 1. Tonchi says:

  Netko ce možda reci da s… Ovakvo iskustvo gledanja serije je jako rijetko, a nikad necu zaboraviti epizodu International Assassin…Hvala gosp.Lindelof

 2. Slaven says:

  S jedne strane vam zavidim, a s druge nisam uopće jer tek mi slijedi pogledati epizode. Ovakvo uzbuđenje nisam osjećao još od zadnje sezone Breaking Bada.

 3. Kapo says:

  Ahahahaha! Kojeeeee……..pretjerivanje:-) Za sve koje nisu gledali a padaju na ovaj “hype” spremite se za razočaranje:-)

 4. KresoZagreb19 says:

  Kakav je soundtrack ove sezone?
  Tnx.

  • Dario Španović says:

   Odlično pitanje. Max Richter je fantastičan ove sezone, a dobili smo i novu varijaciju na ‘Departure’, ovaj put s trubama ja mislim, možda i griješim, ali svakako je neki puhački instrument u igri, i zvuči veće od života, zastrašujuće. Postoji jedan nevjerojatan muzički trenutak u drugoj epizodi koji ne bih spojlao, jedna odlična scena u pratnji s A-Haovim ‘Take on Me’. Sve u svemu – jako dobro, opet.

 5. DLucic says:

  Već drugu sezonu smatram masterpiecom i jednom od najboljih sezona kojih sam ikad gledao. Ako je treća makar malo nalik drugoj bit će sjajno.

  Serija koja neće sjesti polovici ljudi koji ju krenu gledati, ali ako sjedne bit će sjajno, magično iskustvo.

 6. Horny Devil says:

  Upravo sam dovršio drugu sezonu Leftoversa. Nakon nekoliko godina hajpanja, konačno pogledao. Odlična serija. Jednostavno odlična serija. Nema se što drugo reći. Pogledati pa pogledati ponovno.

 7. mr_orange23 says:

  Jedva čekam početak i baš sam sritan što su sve kritike zasad fenomenalne.

 8. axn/sky says:

  Baš gledam drugu sezonu na HBO. I na žalost mogu reći da ta serija jedina trenutno nešta vredi na HBO. Gomoru sam odgledao a one kvazi komedije nisu vredne pomena.

 9. Aska says:

  Hmmm. Probala sam gledati prvu sezonu i odustala na samom početku jer je bilo previše emotivnog ljigavljenja. Nije me se dojmila nimalo.

  A sad čitam hvalospjeve. Hrmmm. Aj, morat ću joj dati neku šansu. :/

 10. vasabi says:

  Finale prve sezone je nesto najbolje sto sam u zivotu video.

 11. shiboleth says:

  Meni sigurno ne. Pogledah prvu sezonu i par epizode druge. Nisam mogao dalje. Tipično malograđansko prenemaganje. Ali to je valjda danas u trendu …

 12. Taubek says:

  Mene je oduševila treća sezona.Pogledao sam tri epizode,i oduševila me,kao što je rekao autor recenzije,postoji trenutak kada sam morao stati, nasmijati se i u nevjerici sam sebi reći: “Ovo je jebeno fantastično”.Jednostavno savršenstvo,svaka epizoda sve bolja i bolja,za one koji su gledali prvu i drugu sezonu,savjet,nemojte odustati,nećete požaliti !

  • hbo nevrijedi ni 25 kuna says:

   Kako te na osnovu tri epizode može oduševiti cijela sezona.
   Eto meni su zadnje 5,6, i pogotovo ova poslednja koju sam odgledao 7 .
   Razočarenje. Posebno ova 7 .

   • Kako ti mogu prve tri biti dobre a ove poslije ne?
    Dok nije dosao Twin Peaks epizoda 7 je bila nesto najbolje na televiziji ove godine.

    • hrt nam daje puno says:

     A zašto prve tri ne mogu bit dobre a ostale ne?!
     Jednostavno opala je kvaliteta. Netko je na osnovu prve tri epizode očekivao puno više.Kasnije se razočarao.

     • Pa ako su 23 epizode prije bile “kvalitetne”, da zadnje tri nisu, nije li to čudno? Odnosno, ako si popušio priču prve tri, da ove sljedeće tri nisi – jer nisu promijenili ni teme ni stil ni ništa.
      No, ja čudno gledam televiziju.

 13. Mario says:

  njah ne mislim gledat uopće ni jednu sezonu čim mi netko počne sa vjerskim iskustvima :)

 14. Slaven says:

  Žao mi je što ovo moram reći, ali nakon odgledane polovice sezone, smatram da ova sezona nije dobra kao druga, i vjerojatno neće biti po mome skromnom mišljenju ni najbolja serija ove godine, što će vjerojatno biti The Deuce. Zasad me samo druga epizoda oduševila, dok su ostale epizode imale svojih trenutaka, ali sveukupno sam dojma da ovo za sada, (ponavljam, za sada) nije na razini druge sezone, ali stvari se stignu još popraviti.

  • Slaven says:

   Ok, sad kad je odgledana čitava sezona, mogu reći da mi se sveukupan dojam popravio, ali i dalje dajem prednost drugoj sezoni kao najboljoj.
   No, ne mislim kao neki da je bilo bolje završiti seriju nakon druge sezone, jer koliko god druga sezona bila dobra, ne bi bilo nikako dobro ostaviti ove likove na tome, i ovo je daleko prikladniji kraj za sve jer su prošli kroz jedan put razumijevanja i sazrijavanja, što definitivno nije bilo slučaj na kraju prošle sezone.

 15. hbo nevrijedi ni 25 kuna says:

  Pre nešta manje od sat i po .Odgledao 7 epizodu poslednje 3 sezone.
  I pitam se šta je sad ovo? Teroristi kakve gluposti .Samo sam čekao da se otkrije da je sve te nestale isil nekako uz pomoć nekakve vradžbine . Uklonio tj prebacio na drugi kraj svijeta. .

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *