Obnove za Fear the Walking Dead i Magicians, Outsiders otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za Fear the Walking Dead i Magicians, Outsiders otkazan

Obnove za Fear the Walking Dead i Magicians, Outsiders otkazan

Spin-off koji se na početku svoje karijere mogao pohvaliti s desetak milijuna gledatelja, pao je na oko tri-četiri milijuna u svojoj drugoj sezoni. Fear the Walking Dead je i dalje jedna od uspješnijih priča na AMC-u koja je upravo zaslužila obnovu za četvrtu sezonu – prije lipanjskog početka emitiranja treće. Njen trenutni showrunner, Dave Erickson, dobio je pedalu i bit će zamijenjen Andrewom Chamblissom i Ianom Goldbergom (Once Upon a Time).

Na Syfyju su nakon obnove Expansea odlučili naručiti treću sezonu za svoje Magicianse. Serija je u drugoj sezoni procvjetala i svojim gledateljima nudi sulude, nevjerojatne i zabavne priče. Što drugo reći o seriji u kojoj se jedno božanstvo posere u bunar magije i društvo provede pola sezone čisteći govna iz njega. Između ostalog. Finale druge sezone na rasporedu je sljedeće srijede.

Najiznenađujuća vijest dolazi s WGN-a koji je odlučio otkazati svoju najgledaniju seriju, Outsiders, nakon druge sezone i pokušao to objasniti nekakvom čistkom na mreži i pokušaju oslobađanja resursa za daljnje poslovanje. Finale druge sezone Outsidersa bit će 25. travnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861