The Magicians završava s petom sezonom – serijala.com
Trenutno čitaš
The Magicians završava s petom sezonom

The Magicians završava s petom sezonom

Loše vijesti stižu sa Syfyja. Stižu li ikad dobre vijesti sa Syfyja? Bilo kako bilo, Variety javlja da su kabelska mreža i produkcijski studio odlučili završiti The Magicians nakon trenutne, pete sezone.

U pomalo iznenađujućem potezu, Syfy je odlučio ugasiti jednu od svojih najuspješnijih serija i tako ostati na svega dvije-tri koje trenutno emitiraju. Mreža koja je nekad bila sinonim za znanstvenu-fantastiku danas šepa na zadnjim nogama, u nemogućnosti je predstaviti projekt koji će biti u istoj mjeri uspješan i kvalitetan. Sera Gamble, showrunnerica Magiciansa, za Variety je izjavila kako je ovo bila zajednička odluka i da je finale u jednakoj mjeri “završetak određenih priča, ali i pogled prema naprijed”. U prijevodu — autori su sasvim sigurno ciljali na daljnje sezone, ali kako su još uvijek pod ugovorima ne mogu baš reći: “Fuck Syfy.”. Zato mi možemo — jebi se, Syfy.

Peta sezona Magiciansa započela je u siječnju, imat će trinaest epizoda kao i sve dosad, a finale je na rasporedu 1. travnja. Sera Gamble potvrdila je da neće pokušavati pronaći novu mrežu. RIP The Magicians, nedostajat će nam.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861