CBS: Obnovljene 23 serije, otkazani Man With a Plan te novaci Broke, Tommy i Carol’s Second Act – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS: Obnovljene 23 serije, otkazani Man With a Plan te novaci Broke, Tommy i Carol’s Second Act

CBS: Obnovljene 23 serije, otkazani Man With a Plan te novaci Broke, Tommy i Carol’s Second Act

Televizijski svibanj je službeno počeo, a usred organizacijskog kaosa koji je nastao zbog pandemije i skraćivanja sezona, CBS je prvi podijelio vijest o sudbinama svojih 27 serija.

Među novim drama, drugu sezonu su službeno zaradili zabavni All Rise te već ranije obnovljeni Evil, dok se među novim komedijama istim mogu pohvaliti Bob Hearth Abishola i nešto bolji The Unicorn.

Što se tiče nešto starijih serija, očekivanu obnovu su dobile franšize: NCIS će se nastaviti u osamnaestoj sezoni, a njegovi spin-offovi NCIS: Los Angeles i NCIS: New Orleans u dvanaestoj, odnosno sedmoj sezoni. Isto vrijedi i za FBI koji će se vratiti u trećoj sezoni, dok će njegov mlađi brat FBI: Most Wanted dobiti drugu sezonu.

Blue Bloods je zaradio jedanaestu sezonu, Bull i MacGyver petu, S.W.A.T. i SEAL Team četvrtu, a Magnum P.I. i The Neighborhood treću sezonu. Obnovljeni su i news programi poput 60 Minutes i 48 Hours te reality Undercover Boss. Gore navedene se tako pridružuju već ranije obnovljenim komedijama Young Sheldon i Mom te realityjima Survivor i The Amazing Race.

No, nisu sve serija sa CBS-ovog programa bile te sreće pa je mreža donijela loše vijesti o otkazivanju novaka Broke, Tommy i Carol’s Second Act. Istu sudbinu dijeli Man With a Plan koji je otkazan nakon četiri sezone, dok je ranije otkazani God Friended Me dobio nogu nakon dva seta od dvadesetak epizoda.

https://www.instagram.com/p/B_2tcMCHmOB/

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861