All Rise: Nova epizoda će se djelomično snimati preko Zooma i FaceTimea – serijala.com
Trenutno čitaš
All Rise: Nova epizoda će se djelomično snimati preko Zooma i FaceTimea

All Rise: Nova epizoda će se djelomično snimati preko Zooma i FaceTimea

Pandemija je natjerala mnoge serije na zaustavljanje produkcije, a ostale na odgađanje planova za snimanje novih sezona. Svaka mreža je s tim izašla na kraj najbolje što je mogla — odgađajući nove epizode do daljnjeg, skraćujući sezone ili prepolavljajući iste.

No, CBS-ov All Rise, koji je inače jedna od najzabavnijih serija ove televizijske sezone, odlučila se malo poigrati novom tehnologijom koja im je pri ruci. Naime, prva sezona u planu ima 22 epizode, a njih 20 će mreža emitirati do 13. travnja, dok će 21. epizoda biti sastavljena od onih scena koje su stigli snimiti te videopoziva između likova u seriji. Glumci će u svojim kućama snimiti dijelove epizode koristeći Zoom, FaceTime, WebEx i slične aplikacije, a specijalni efekti će učiniti svoje da epizoda izgleda što prirodnije moguće.

Dakle, utjecaj pandemije će imati odraza i na svijet u seriji, gdje će sutkinja Carmichael predsjedati virtualnim suđenjem jer su i ona i ostali odvjetnici izolirani u svojim kućama. Epizoda će se emitirati 4. svibnja, a zasad nije još poznato hoće li poslužiti i kao finale prve sezone.

Ako vas zanima koliko je pandemija utjecala na druge serije, pronađite ih u našoj tablici koju redovno ažuriramo.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861