Birajte s nama najbolju seriju proteklog desetljeća – serijala.com
Trenutno čitaš
Birajte s nama najbolju seriju proteklog desetljeća

Birajte s nama najbolju seriju proteklog desetljeća

Kako se vi nosite s izolacijom? Mi, evo, igramo igre iz 2001. godine, gledamo serije iz 2006., farbamo zidove, pijemo pive preko videopoziva, brojimo 103 serije odgođene zbog koronavirusa, pratimo utakmice bjeloruske nogometne lige, više se ne prepiremo oko reda za šetanje psa, brojimo koliko rebara nam imaju rolete na prozorima, pomalo učimo kuhati, sređujemo se za izlazak u Lidl i — spremamo listu od 79 najboljih serija desetljeća (broj nije finalan) te natjecateljski turnir za najbolju seriju prema vašem izboru.

Članak se lagano kuha i bit će najvjerojatnije gotov paralelno s finalom teme ove objave. Dakle, na našoj Facebook stranici ćemo u naredna dva tjedna objavljivati anketne dvoboje serija u kojima ćete vi, čitatelji, odabrati vama najdražu seriju proteklog desetljeća.

Gledajte na to kao Svjetsko prvenstvo najboljih serija desetljeća, s 32 serije u turniru, počevši od osmine finala. Nasumičan ždrijeb je već pripremljen, možete već početi planirati vaše glasove i brusiti argumente zašto podcijenjena luksemburška serija s prijelaza desetljeća nije imala mjesto u ovom izboru. Krećemo sutra!

Tablica ažurirana 22.4.

Pratite nas svaki dan na Facebook stranici za najnovije dvoboje te posljednje rezultate.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861