Evil obnovljen, a All Rise i još tri komedije ugrabili dodatne epizode – serijala.com
Trenutno čitaš
Evil obnovljen, a All Rise i još tri komedije ugrabili dodatne epizode

Evil obnovljen, a All Rise i još tri komedije ugrabili dodatne epizode

Prošlo je već mjesec dana od premijera novih CBS-ovih drama i komedija pa mreža sad već ima dosta dobar pregled uspješnosti i neuspješnosti svog programa.

Upravo sa CBS-a dolazi i prva ovojesenska obnova za drugu sezonu, i to za njihov nadnaravni procedural Evil. Serija će prvu sezonu završiti nakon 13 epizoda, a za tek naručenu drugu zasad nije poznata veličina narudžbe. Radi se o neobično ambicioznoj drami koja prati Dr. Kristen Bouchard (Katja Herbers), forenzičku psihijatricu i Davida Acostu (Mike Colter), budućeg svećenika. Kristen i David za katoličku crkvu zajedno istražuju različite, naizgled nadnaravne slučajeve posjedovanja demona, tobožnjih čuda i sličnih neobičnih pojava. Pilot je bio zanimljiv i perspektivan twist na tradicionalno arhaičnu proceduralnu formu, a glumački trojac (uz Herbers i Colter kao treći dio tima pojavljuje se Aasif Mandvi) uvjerljiv je, smion i zabavan za gledanje.

Nešto manje optimizma, ali ipak uvelike postojanog, CBS ima za ostatak svojeg novog jesenskog sadržaja. Službene informacije sa CBS-a kažu da je mreža naručila pune sezone za svoje komedije The Unicorn, Bob Hearts Abishola i Carol’s Second Act, te za pravničku dramu/komediju All Rise, što bi značilo da će svaka dogurati do 22. nastavka ove sezone. No, drugi izvori ipak tvrde da narudžbe nisu toliko opširne, već da je jedino B❤A ugrabila back-nine, dok je za ostale tri serije naručeno tek pet novih epizoda. Kako bilo, narudžba bilo koje veličine je jako dobra vijest za gledatelje ova četiri novaka te daje nadu da će se pridružiti kolegi Evilu iduće jeseni.

Što gledati, a što propustiti na televiziji ove jeseni; dio drugi

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861