Evil se vraća u lipnju, pogledajte prvi teaser za novu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Evil se vraća u lipnju, pogledajte prvi teaser za novu sezonu

Evil se vraća u lipnju, pogledajte prvi teaser za novu sezonu

Jedna od najboljih network serija u posljednjih nekoliko godina napokon se vraća na male ekrane. Prošlo je godinu i pol otkako je CBS-ov horor procedural Evil emitirao posljednju epizodu svoje izvrsne prve sezone. Rađena pod vodstvom Michelle i Roberta Kinga, Evil je tijekom svoje prve sezone dostavljao kvalitetne rezultate po pitanju gledanosti, ali i priče koju je prezentirao.

Obnova za drugu sezonu tako je stigla već u jesen 2019. godine, a njeno snimanje i premijera se razvlače kao žvaka otkako su se glumci vratili na setove u studenom. Dok je prva sezona emitirana kao dio tadašnje jesenske sheme, CBS nije uopće uvrstio Evil u raspored u sezoni 2020/2021, kao ni u nadolazećim ljetnim terminima.

No, CBS je odlučio poslati Evil na svoj rebrandirani CBS All Access servis, koji se sada zove Paramount+ i koji će seriji definitivno pomoći proširiti paletu priča jer neće više biti vezane cenzurama s matične televizije.

Tjedne epizode obrađuju “slučajeve” koji u Evilu nisu ubojstva ili drugi zločini, već misteriji koje po nalogu Crkve istražuje tim koji čine budući svećenik David, skeptična forenzička psihologinja Kristen i stručnjak-za-sve Ben. Njihov je cilj utvrditi je li neki događaj religijski nadnaravan ili je objašnjiv zakonima fizike ili ljudskom prirodom, pri čemu Kingovi koriste klasičan sraz vjere i agnosticizma. Evil uspjeva objediniti trenutke istinskog horora, tmine ljudske prirode, propitivanje postojanja božanskoga sa skepticizmom pa i obiteljskom dramom.

Evil se vraća 20. lipnja. Spremni smo.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861