Druga sezona CBS-ovog Evila prikazivat će se na Paramount+ – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona CBS-ovog Evila prikazivat će se na Paramount+

Druga sezona CBS-ovog Evila prikazivat će se na Paramount+

Prošlo je godinu i pol otkako je CBS-ov horor procedural Evil emitirao finalnu epizodu svoje izvrsne prve sezone. Rađena pod vodstvom Michelle i Roberta Kinga, Evil je tijekom svoje prve sezone dostavljao kvalitetne rezultate po pitanju gledanosti, ali i priče koju je prezentirao.

Obnova za drugu sezonu tako je stigla već u jesen 2019. godine, a njeno snimanje i premijera se razvlače kao žvaka otkako su se glumci vratili na setove u studenom. Dok je prva sezona emitirana kao dio tadašnje jesenske sheme, CBS nije uopće uvrstio Evil u raspored u sezoni 2020/2021, kao ni u nadolazećim ljetnim terminima.

No, najnovije informacije sugeriraju kako bi CBS preselio drugu sezonu Evila na svoj streaming servis Paramount+, kao što je prije nekoliko dana već predloženo u slučaju SEAL Team i Clarice. To bi značilo kako bi se Evil mogao odmaknuti od ograničenja javne televizije — vremenskih, kao i žanrovskih — čineći nas još nestrpljivijima za vidjeti do kojih krajnosti Kingovi planiraju odvesti svoju seriju koja je već u samom začetku razbijala predrasude.

Tjedne epizode obrađuju „slučajeve“ koji u Evilu nisu ubojstva ili drugi zločini, već misteriji koje po nalogu Crkve istražuje tim koji čine budući svećenik David, skeptična forenzička psihologinja Kristen i stručnjak-za-sve Ben. Njihov je cilj utvrditi je li neki događaj religijski nadnaravan ili je objašnjiv zakonima fizike ili ljudskom prirodom, pri čemu Kingovi koriste klasičan sraz vjere i agnosticizma. Evil uspjeva objediniti trenutke istinskog horora, tmine ljudske prirode, propitivanje postojanja božanskoga sa skepticizmom pa i obiteljskom dramom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861