Fox: Od jeseni dvije nove drame, 9-1-1: Lone Star na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox: Od jeseni dvije nove drame, 9-1-1: Lone Star na zimu

Fox: Od jeseni dvije nove drame, 9-1-1: Lone Star na zimu

Fox je sinoć postao druga broadcast mreža koja je predstavila svoj raspored za nadolazeću jesen. U njemu se najviše ističu dvije nove naručene drame koje popunjavaju praznine ostavljene od otkazanih i preseljenih serija.

Za razliku od NBC-a koji je u dvije večeri zaredom spojio matične serije Chicago i Law & Order s njihovim spin-offovima, Fox je odlučio ove jeseni razdvojiti 9-1-1 od svog brata 9-1-1: Lone Star. Tako će se najpopularnija drama Ryana Murphyja za Fox, 9-1-1, vratiti ove jeseni u dobro poznatom terminu ponedjeljkom, dok je za njegov teksaški spin-off rezerviran zimski termin. Obje serije trebale bi se ponovno sresti u proljeće 2022. godine (kao što je bio slučaj i ovih mjeseci) te je za taj period planiran i novi crossover.

Kako su nedavno obnovljeni 9-1-1 i The Resident među najpopularnijim Foxovim serijama, ne iznenađuje korištenje istih kao uvod u dvije nove drame The Big Leap i Our Kind of People. Tako će se ponedjeljkom navečer emitirati nova glazbena drama The Big Leap na koju čelnici Foxa već gledaju kao na novi Glee, dok će se dan poslije u terminu otkazanog Prodigal Sona okušati obiteljska drama Our Kind of People. No nekako sumnjamo da će predstavljeni novaci naći zajedničku publiku s popularnih, ali različitim proceduralnim policijskim i medicinskim dramama poput 9-1-1 i The Resident, tako da ovo jeftino pecanje gledatelja možda i neće imati željeni učinak.

Srijedom će uz već poznatog The Masked Singer krenuti i novi glazbeni natjecateljski show Alter Ego, dok će četvrtak i petak biti rezervirani za boks i američki nogomet. Nedjelja također ne donosi previše iznenađenja uz klasični Animation Domination blok kojemu se ove godine pridružio nedavno obnovljeni The Great North.

Osim 9-1-1: Lone Star, za midseason je ostavljena i druga sezona komedije Call Me Kat, kao i nove naručene drame The Cleaning Lady i Monarch te komedije Pivoting i Welcome to Flatch.

Dan20:0020:3021:0021:30
Ponedjeljak9-1-1THE BIG LEAP
UtorakThe ResidentOUR KIND OF PEOPLE
SrijedaThe Masked SingerALTER EGO
ČetvrtakThursday Night Football
PetakWWE’s SmackDown Live
SubotaFox Sports Saturday
NedjeljaThe SimpsonsThe Great NorthBob’s BurgersFamily Guy

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861