Trailer: Glazbena drama The Big Leap pokušava oživjeti Glee ove jeseni na Foxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Glazbena drama The Big Leap pokušava oživjeti Glee ove jeseni na Foxu

Trailer: Glazbena drama The Big Leap pokušava oživjeti Glee ove jeseni na Foxu

Fox je s predstavljanjem svog jesenskog rasporeda najavio i novu glazbenu dramediju na poziciji ponedjeljkom nakon 9-1-1. Riječ je o seriji inspiriranoj britanskim dokumentarcem Big Ballet iz 2014. godine gdje profesionalni plesači i baletani pripremaju grupu amatera za plesanje Labuđeg jezera. Prema prvim najavama cijela stvar snažno asocira na Glee s kojim je sam Fox već učinio usporedbu.

The Big Leap predvodi Scott Foley (Scandal, Whiskey Cavalier) koji pokreće vrstu reality natjecanja s ciljem okupljanja raznolike grupe plesača za modernu izvedbu Labuđeg jezera. Iako se brojni kandidati javljaju na natječaj kako bi pobjegli iz monotonih okvira svog posla ili doma, na audiciji pokazuju izniman potencijal te koriste svoju novu strast za plesom kako bi dostigli nove životne vrhunce.

The Big Leap radi Liz Heldens koja je poznata po svom radu na desetak epizoda Friday Night Lights, a prije par godina bila je zadužena za kratkovječnu Foxovu dramu The Passage. Simone Recasner, Piper Perabo (Covert Affairs), Teri Polo (The Fosters) i drugi se također pojavljuju u novoj seriji.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861