Trailer: The Cleaning Lady novi je Foxov triler u pripremi za midseason – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Cleaning Lady novi je Foxov triler u pripremi za midseason

Trailer: The Cleaning Lady novi je Foxov triler u pripremi za midseason

Fox za nadolazeću jesen priprema dvije nove drame The Big Leap i Our Kind of People. Dok su za prvu već predstavljene prve promotivne najave, za potonju seriju Fox (zasad) nije osigurao ni trailer ni dodatni promotivni materijal. Što se tiče midseasona, u pripremi su također dvije nove drame The Cleaning Lady i Monarch, te je opet samo za jednu dostupan službeni trailer kojeg možete pogledati u nastavku.

The Cleaning Lady bazirana je na argentinskoj seriji La Chica que Limpia te prati bivšu liječnicu koja emigrira iz Kambodže u SAD kako bi liječila svog bolesnog sina. U Americi postaje čistačica te se spletom okolnosti uplete u mafijaške vode za koje čisti mjesta zločina. U naslovnoj ulozi je Élodie Yung (Marvel’s Daredevil, The Defenders), a pridružuju joj se Adan Canto (Designated Survivor), Martha Millan (The OA) i ostali.

Seriju će raditi Miranda Kwok koja je prethodnih godina bila aktivna na nešto lošijim sezonama The 100. U pomoć joj uskače Michael Offer koji je režirao pilot za How To Get Away With Murder te Melissa Carter koja je dosad radila na Stargirl, Queen Sugar, Mistresses i drugim projektima.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861