FOX: Jason Katims od jeseni, John Slattery i 9-1-1 spin-off na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX: Jason Katims od jeseni, John Slattery i 9-1-1 spin-off na zimu

FOX: Jason Katims od jeseni, John Slattery i 9-1-1 spin-off na zimu

Drugi po redu za predstavljanje rasporeda je Fox koji je za nadolazeću televizijsku sezonu naručio deset novih serija, od kojih će samo tri ići od ove jeseni. Također, velik dio rasporeda zauzima i sportski program koji se sa četvrtka širi i na petak gurajući sve tadašnje serije na zimu.

Prošle godine je Fox preuzeo prava na emitiranje Thursday Night Footballa koji je u potpunosti okupirao cijelu večer. Ugovor između Foxa i NFL-a trajat će sve do 2022. godine tako da će američki nogomet dominirati Foxovim četvrtkom nadolazećih sezona. Od ove godine, novost je i WWE’s SmackDown Live koji je izgurao sve serije s termina petkom, a budući da je mreža sklopila ugovor na pet godina, neće se ništa promijeniti sve do 2024. godine.

Od preostala četiri nesportska dana, Fox je malo permutirao program. Empire se seli sa srijede na utorak za posljednju sezonu, a kako je njegov prošlogodišnji par Star nedavno otkazan, mreža ga je uparila s trećom sezonom medicinskog The Residenta koji se također miče s ponedjeljka. Uz Empire, najuspješniji Foxov program je definitivno 9-1-1 koji je promoviran na raniji termin ponedjeljkom kao uvod u Prodigal Son, novi psihološki triler Grega Berlantia koji će se fino uklopiti u policijsku tematiku večeri.

Što se tiče srijede, Fox je ostavio malo glazbe i za taj dan postavivši novi glazbeni reality show The Masker Singer u Empireov stari termin, nakon kojeg slijedi nova serija Jasona Katimsa, obiteljska drama Not Just Me s Brittany Snow i Timothyjem Huttonom u ulogama (do prije par dana poznata pod radnim nazivom Sisters).

Traileri: Prodigal Son izgleda obećavajuće, a intrigantni neXt podsjeća na Person of Interest

Nedjelja ostaje skoro pa nepromijenjena. The Simpsons, Bob’s Burgers i Family Guy su konstante od kojih se nećemo tako lako oprostiti, a svake sezone im se ubaci jedna nova komedija u nadi za bolju budućnost. Prije tri godine je to bio Son of Zorn, godinu poslije tog Ghosted, a prošlu jesen Rel i svima je zajednički nazivnik “otkazan nakon prve sezone”. Najnovija žrtva je animirana komedija Bless the Harts s Kristen Wiig i Mayom Rudolph u glavnim ulogama, što zvuči malo kvalitetnije od svojih prethodnika, no i oni su imali par zvučnih imena koji im nisu baš pomogli.

I to je to od jeseni. Za zimu je ostavljeno jako puno novih serija, točnije njih sedam – drame Filthy Rich, Deputy i neXt, komedije Outmatched, Duncanville i The Great North te spin-off 9-1-1: Lone Star. Zbog popularnosti matične serije, očekivali smo da će se upariti u istu večer već od jeseni, no Fox je najavio kako spin-off kreće dvostrukom premijerom krajem siječnja.

Zanimljivo je kako će se zimskom rasporedu pridružiti i Last Man Standing koji je prošle sezone bio među popularnijim Foxovim serijama, za razliku od The Orville čija će nova treća sezona imati istu sudbinu.

Dan20:0020:3021:0021:30
Ponedjeljak9-1-1PRODIGAL SON
UtorakThe ResidentEmpire
SrijedaThe Masked SingerNOT JUST ME
ČetvrtakThursday Night Football
PetakWWE's SmackDown Live
NedjeljaThe SimpsonsBLESS THE HARTSBob's Burgers Family Guy 

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861