Bless the Harts obnovljen, Bluff City Law korak bliži otkazivanju – serijala.com
Trenutno čitaš
Bless the Harts obnovljen, Bluff City Law korak bliži otkazivanju

Bless the Harts obnovljen, Bluff City Law korak bliži otkazivanju

Na čuđenje svih, Fox je nakon samo tri epizode obnovio svoju novu animiranu komediju Bless the Harts, dok nešto manje iznenađujuće vijesti stižu s NBC-ja koji neće proširivati prvu sezonu svojeg odvjetničkog Bluff City Law.

SimpsonimaFamily Guyu i Bobovim burgerima se od jeseni pridružila još jedna animirana komedija Bless the Harts s Kristen Wiig i Mayom Rudolph u glavnim ulogama. Serija prati “grupu ljudi iz Sjeverne Caroline siromašnih u novcu, a bogatih u obitelji i prijateljima”, a za prvu sezonu je naručeno trinaest epizoda. Vrlo niska očekivanja za obnovu ove animacije je stvarao termin nedjeljom uz već tri spomenute zacementirane komedije koje posljednjih nekoliko godina nisu baš bile blagonaklone prema novacima — prošle godine je u istom terminu nastradao Rel, godinu prije je to bio Ghosted, pa Son of Zorn, Bordertown, Mulaney… Druga sezona kreće iduće jeseni, a ostatak prve nastavlja izlaziti nedjeljom.

Što se tiče NBC-a, njegov Bluff City Law će svoju prvu sezonu finalizirati i prije nego što smo mislili. Naime, prema vijestima sa The Commercial Appeala, snimanje debitantske sezone će završiti krajem ovog mjeseca s desetom epizodom, iako je mreža naručila scenarije za još šest dodatnih epizoda još prije premijere. No, budući da publika i kritika baš nisu oduševljeni viđenim, NBC je izgleda uvidio da se malo zaletio pa će prva sezona završiti već za nekoliko tjedana. Ovo još ne znači da je serija službeno otkazana jer još preostaje prebrojati gledatelje koji seriju prate drugim metodama, no vjerojatnost otkazivanja se značajno povećala. Peta epizoda izlazi u ponedjeljak.

Za razliku od CBS-ovog All Rise, NBC-jev Bluff City Law cilja biti mrvicu ozbiljnija pravnička drama, no ne previše dobro. Pilot je imao sve što po propisima legal courtroom drama mora imati, a to je dovoljno zanimljiv početni slučaj koji će kroz svoje uspone i padove unutar sudnice ispoljiti pozitivne i negativne osobine centralnih odvjetnika, te lagano zakoračiti u njihov privatni život. Također, ima Jimmyja Smitsa koji je, kao uvijek, odličan za vidjeti, ovaj put u ulozi Elijaha Straita, najpoznatijeg odvjetnika u gradu, dok slabo poznata Caitlin McGee krade svaku scenu kao Elijahina kćerka Sydney. McGee je najbolji dio pilota, no ono što fali je razlog zbog kojeg bi se gledatelji vraćali seriji nakon njega. Prva epizoda nije baš usmjerila seriju u nekom jasnom pravcu, niti natuknula kamo uopće želi ići, osim biti čisto odvjetnička drama koju ovaj put vode otac i kći.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861