Traileri: Odvjetnička drama Bluff City Law i komedije Perfect Harmony i Sunnyside od ove jeseni na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Odvjetnička drama Bluff City Law i komedije Perfect Harmony i Sunnyside od ove jeseni na NBC-u

Traileri: Odvjetnička drama Bluff City Law i komedije Perfect Harmony i Sunnyside od ove jeseni na NBC-u

Samo par trenutaka po predstavljanju jesenskog rasporeda, NBC je objavio i službene trailere svojih triju novih serija koje startaju ove godine.

Prva na redu je odvjetnička drama ‘Bluff City Law‘ s Jimmyjem Smitsom i Caitlin McGee u glavnim ulogama. Poznati odvjetnik Elijah Strait se nakon smrti supruge ponovno zbližava s kćerkom s kojom nije bio u kontaktu par godina.  U nadi da će im se odnos poboljšati nudi joj poziciju u svom odvjetničkom uredu. Sudeći po traileru, pred nama je dobro poznati recept odvjetničkih drama na nacionalnim mrežama kojih smo se nagledali svih ovih godina. U ostalim ulogama nastupaju i Scott Shepherd, Barry  Sloane, Michael Luwoye, MaameYaa Boafo, Stony Blyden i Jayne Atkinson.

Druge dvije nove serije su komedije. U ‘Perfect HarmonyBradley Whitford igra profesora glazbene umjetnosti Arthura Cochrana koji preuzima kormilo nad crkvenim zborom u malome američkom gradu. Pod njegovim vodstvom župljani će napokon pogoditi pravu notu. U seriji nastupaju i Anna Camp, Tymberlee Hill, Rizwan Manji, Will Greenberg, Geno Segers i Spencer Allport.

I na kraju, tu je i ‘Sunnyside‘, nova komedija Kala Penna u kojoj Penn igra bivšeg gradskog vijećnika Garretta Modija koji je nakon uhićenja zbog pijanstva ostao bez moćne pozicije. Ubrzo ga grupica karizmatičnih imigranata unajmi kako bi im on pomogao da postanu i službeno američki državljani. Ostatak glumačke postave čine Diana Maria Riva, Joel Kim Booster, Kiran Deol, Poppy Liu, Moses Storm i Samba Schutte.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861