NBC obnovio Manifest i Zoey’s Extraordinary Playlist, otkazao Bluff City Law i druge – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC obnovio Manifest i Zoey’s Extraordinary Playlist, otkazao Bluff City Law i druge

NBC obnovio Manifest i Zoey’s Extraordinary Playlist, otkazao Bluff City Law i druge

Neobičan kraj televizijske sezone najavljuje još neobičniji početak sljedeće. NBC još uvijek nije odlučio kako će točno izgledati jesenski raspored, ali odluka je pala o nekoliko serija koje su bile na rubu otkazivanja.

Prošli tjedan mreža je priopćila da će se Jane Levy i društvo vratiti u drugoj sezoni Zoey’s Extraordinary Playlist. Zoey’s prati naslovnu junakinju (Jane Levy), zaposlenicu IT firme u San Franciscu, koja jednog dana može čuti što ljudi razmišljaju, ali u obliku popularnih glazbenih hitova. Ovaj polu-mjuzikl na tragu Crazy Ex-Girlfriend, slična je serija s nešto manje glazbenih točaka. Jane Levy predvodi šaroliku postavu u kojoj se ističu iskusna imena poput Lauren Graham kao šefica firme i Mary Steenburgen i Peter Gallagher kao roditelji. Zoey’s je u svibnju završila s emitiranjem prve sezone od dvanaest epizoda, a druga sezona vjerojatno će se opet emitirati u zimskom dijelu nove televizijske sezone. Ako epidemiološka situacija dopusti naravno.

Osim Zoey’s — NBC je naručio i novu sezonu svoje znanstveno-fantastične serije Manifest koja ne ostvaruje zavidne rezultate gledanosti, ali navodno je dovoljno dobra da je zaslužila povratak naredne sezone.

Pod sjekiru su pali Bluff City Law, Sunnyside, Indebted, Perfect Harmony i Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861