Netflix je spasio Manifest, naručena četvrta sezona od 20 epizoda – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix je spasio Manifest, naručena četvrta sezona od 20 epizoda

Netflix je spasio Manifest, naručena četvrta sezona od 20 epizoda

Nakon nekoliko mjeseci natezanja Netflix je ipak odlučio spasiti NBC-jevu seriju Manifest. Streaming platforma je naručila dvadeset epizoda za četvrtu sezonu koja bi trebala biti posljednja. “Trebala” jer nikad se ne zna s Netflixom.

NBC je ranije ove godine potvrdio da nema interesa naručivati nove epizode ove slabo gledane serije, a producenti su počeli tražiti novi dom. Netflix je bio jedna od prvih stanica, ali neko vrijeme se činilo da nisu baš jako zainteresirani. Očito su nakon zbrajanja i oduzimanja i popunjavanja excelica odlučili da im se isplati preuzeti seriju za još šačicu epizoda. Netflix je vijest prenio 28. kolovoza u 8:28 što je neka važna brojka u svijetu serije jer je taj famozni izgubljeni let nosio broj 828.

Deadline je potvrdio da će se autor serije Jeff Rake vratiti za četvrtu sezonu, baš kao i glavni glumci Josh Dallas i Melissa Roxburgh. Za ostatak glumačke postave još nema službene potvrde tako da treba pričekati. Netflix će, naravno, raspodijeliti tih dvadeset epizoda u dva (ili više) dijela za emitiranje.

Prve dvije sezone Manifesta dostupne su na HBO GO-u, a treća dolazi 5. rujna. Kako će to izgledati kada Netflix preuzme epizode možemo samo nagađati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861