Traileri: Manifest, medicinski New Amsterdam i sitcom I Feel Bad ove jeseni na NBC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Manifest, medicinski New Amsterdam i sitcom I Feel Bad ove jeseni na NBC-u

Traileri: Manifest, medicinski New Amsterdam i sitcom I Feel Bad ove jeseni na NBC-u

Nedugo nakon predstavljanja rasporeda za nadolazeću televizijsku sezonu, NBC je objavio kratki pogled na svoje tri nove serije, od ukupno sedam naručenih, a sveukupno ne izgledaju naročito posebno.

Prvi novi na rasporedu ponedjeljkom je Manifest, spiritualna drama koja svim aspektima podsjeća na Lost, samo se priča čini ispričanom u obrnutom redoslijedu, i bez Pacifika. Radnja započinje turbulentnim letom prema New Yorku koji je za putnike trajao svega nekoliko sati da bi se pri slijetanju otkrilo kako je zapravo prošlo više od pet godina. Sudeći po traileru, serija će se primarno fokusirati na privatne živote preživjelih i njihovu duhovnu obnovu, s malo referenci na inicijalnu misteriju. John Dallas (Once Upon a Time) i Melissa Roxburgh (Valor) su u glavnim ulogama, a bez većih glumačkih imena koji bi privukli gledatelje svojim emotivnim performansima, sumnjamo da će najavljeno putovanje kroz “svijet nade, ljubavi i sudbine” dogurati do sljedećeg svibnja.

Uz Chicago Med, NBC si je osigurao još jednu medicinsku seriju, New Amsterdam s Ryanom Eggoldom (The Blacklist) u glavnoj ulozi. Inspirirana Bellevueom, najstarijom jasnom bolnicom u SAD-u, radnja kreće dolaskom novog direktora bolnice šokiran manjkom osoblja, prihoda i poštovanja prema instituciji u cjelini. Trailer obiluje dramom te možda otkriva više nego što bi trebao, no termin iza This Is Us bi trebao osigurati New Amsterdamu solidne početne rezultate.

Treća nova serija na NBC-jevom rasporedu za jesen je single-cam komedija I Feel Bad koju izvršno producira Amy Poehler sa Sarayu Blue (No Tomorrow) i Paulom Adelsteinom (Prison Break) u glavnim ulogama. Sarayu glumi suprugu, majku, šeficu, prijateljicu i kćerku koja neuspješno balansira sve aspekte svog privatnog i poslovnog života te ih često svjesno i miješa. I Feel Bad je četvrta komedija NBC-jevog novog “Must See TV” četvrtka taktički smještena iza popularnih Superstore, The Good Place i desete sezone oživljenih Will & Grace.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861