Fox odustaje od The X-Files, ali nastavlja s 24 i Prison Break – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox odustaje od The X-Files, ali nastavlja s 24 i Prison Break

Fox odustaje od The X-Files, ali nastavlja s 24 i Prison Break

Tijekom prezentiranja svog jesenskog rasporeda, bio je vidljiv nedostatak novih epizoda The X-Filesa čija je jedanaesta sezona završila ovog ožujka. Mreža je također diskutirala o svojim planovima za nastavak 24 franšize i Prison Breaka.

Čelnik Foxa je na pitanje o budućnosti Dosjea X nakon cliffhangera posljednje sezone odgovorio da trenutno nove epizode nisu planu, pogotovo nakon slabije gledanosti i odluke Gillian Anderson da se posveti “drugim, zahtjevnijim ulogama”. Na vijest o odlasku glavne glumice se ranije ove godine oglasio i autor serije Chris Carter koji “ne želi raditi seriju bez Dane Scully jer to nisu njegovi Dosjei X“, što bi značilo da bez Gillian neće biti daljnjih oživljavanja davno zatvorenih Dosjea.

Fox vraća Last Man Standing, odgađa kraj Gothama za 2019. godinu

No, to nije kraj Foxovom upornom šamaranju mrtvih konja jer su novi dijelovi Prison Break i 24 franšiza u izradi već duže vrijeme, no zasad bez konkretnih informacija. Podsjetimo, 24 je nakon Live Another Day limited eventa iz 2014. dobio spin-off 24: Legacy s Coreyem Hawkinsom u glavnoj ulozi što je ekspresno otkazano prije godinu dana. No, unatoč neuspjehu i odbijanju Kiefera Sutherlanda da ima ikakve veze sa serijom, mreža nastavlja raditi razne kombinacije samo kako bi održala format prikaza događaja u realnom vremenu, karakterističnom za 24. Uz to, novi nastavci Prison Breaka su u vrlo ranom stupnju razvoja te je prerano govoriti o radnji, glumcima i datumima, ali se od oživljavanja ne odustaje tako lako.

24: Fox priprema novu verziju svoje legendarne serije

Komentari (1)
  • Kifer je zavrsio sa designated s. i eto dobre prilike da se vrati Jack.
    Valjda je svima jasno da bez njega 24 nema buducnost,voleo bih da gresim jer sam velik fan serije, ali ne verujem!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861