The X-Files: Animirana serija je u pripremi za Fox – serijala.com
Trenutno čitaš
The X-Files: Animirana serija je u pripremi za Fox

The X-Files: Animirana serija je u pripremi za Fox

Animirana serija bazirana na popularnom svijetu Dosjea X je u pripremi za Fox, javlja TVLine. Autor originala Chris Carter vraća se kao izvršni producent novog projekta nazvanog The X-Files: Albuquerque, ali Rocky Russo i Jeremy Sosenko (Paradise PD) bit će scenaristi animirane serije koji će crtati animatori studija Bento Box.

Još nenaručena serija će pratiti tim agenata koji će pokušati riješiti šašave slučajeve kojih se nisu prihvatili agenti Mulder i Scully. TVLine seriju opisuje kao “The X-Files: B-team”, ali prilično je jasno kako su propustili sjajnu priliku kapitalizirati na pop-kulturnom zeitgeistu i nazvati projekt “The X-Files: Lower Decks”.

Originalnu seriju The X-Files sigurno znate svi, bila je jedna od ključnih serija devedesetih. Devet sezona i 202 epizode snimljene su između 1993. i 2002. godine, zajedno sa dva filma: “The X-Files: Fight The Future” iz 1998. te posljednji izdanak filmske franšize, “The X-Files: I Want To Believe” iz 2008. Fox je oživio seriju za dvije dodatne kratke sezone 2016. i 2018.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861