Gillian Anderson napušta The X-Files i American Gods – serijala.com
Trenutno čitaš
Gillian Anderson napušta The X-Files i American Gods

Gillian Anderson napušta The X-Files i American Gods

Jedanaesta sezona Dosjea X je počela prije nekoliko dana, iako ju nitko nije tražio, a pogotovo ne Gillian Anderson. Nakon što je jedva pristala na snimanje šest epizoda prošle godine, dodatnih deset u novoj sezoni su joj bile kap koja je prelila čašu.

Deseta sezona je završila s cliffhangerom što je činilo nastavke neupitnima pa se FOX obvezao za “još samo jednu sezonu”, iako je Gillian već dugo vremena govorila kako je završila s The X-Files te se više ne planira vraćati u franšizu. Na vijest o odlasku glavne glumice se oglasio i autor serije Chris Carter koji “ne želi raditi seriju bez Dane Scully jer to nisu njegovi Dosjei X“, što bi značilo da bez Gillian neće biti daljnjih oživljavanja davno zatvorenih Dosjea.

S druge strane, glumica je uspjela šokirati publiku još jednim odlaskom, iz prošlogodišnje hit serije American Gods jer ne želi biti dio projekta bez showrunnera Bryana Fullera i Michaela Greena koji su prije nekoliko mjeseci dali otkaze na čelu Starzove serije. Uz gubitak izvrsne boginje Medije, novi voditelji serije će se možda morati brinuti i o traženju nove glumice u ulozi božice Easter jer Kristin Chenoweth također razmišlja o odlasku iz sličnih razloga.

Hoće li FOX i Starz nastaviti s narudžbom nastavaka svojih dviju serija, unatoč odlasku njihovih najvećih aduta? Najvjerojatnije hoće, no za službene detalje ćemo morati pričekati još nekoliko mjeseci.

American Gods: Bryan Fuller i Michael Green dali otkaze nakon obnove serije za drugu sezonu

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861