Young Sheldon i The Gifted obnovljeni za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Young Sheldon i The Gifted obnovljeni za drugu sezonu

Young Sheldon i The Gifted obnovljeni za drugu sezonu

Na zimskoj TCA turneji, CBS se osvrnuo na svoju najpopularniju novu seriju televizijske jeseni – Young Sheldon, koja se po gledanosti svih serija “velike petorke” nalazi na trećem mjestu nakon This Is Us i matičnog The Big Bang Theoryja.

Mreža je nakon samo jedne epizode naručila punu sezonu od 22 nastavka, a prije nekoliko dana se obvezala za drugu sezonu nadolazeće jeseni. Spin-off popularnog The Big Bang Theoryja prati devetogodišnjeg Sheldona Coopera u srednjoj školi u Teksasu, dok odrasli Sheldon (Jim Parsons) služi kao narator svake epizode.

Što se tiče originalne serije, trenutno u svojoj jedanaestoj sezoni, Johnny Galecki je izjavio kako bi komedija mogla doći svome kraju u nadolazećoj 12. sezoni sljedeće jeseni. Zasad je službeno potvrđena jedino narudžba za nove epizode, no glumci kažu kako nemaju ništa protiv da serija završi u tom trenutku. A mislim da nemaju ni gledatelji.

S druge strane, Fox je svoju nadnaravnu dramu The Gifted u suradnji s Marvelom također obnovio za drugu sezonu, hvalivši se velikom uspjehu u međunarodnoj gledanosti uključujući razne druge platforme uz televiziju. Adaptacija priče iz X-Men univerzuma, prati Kate (Amy Acker) i Reeda Stewarta (Stephen Moyer), roditelje koji otkrivaju da su njihova djeca (Natalie Alyn Lind i Percy Hynes) mutanti. Obitelj je prisiljena ići u bijeg od Vlade koja provodi stroge zakone protiv mutanata i susreće se s podzemnim pokretom otpora, kojeg vodi mutant Sam (Blair Redford). Finale prve sezone je 15. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861