CBS: Young Sheldon nasljeđuje TBBT, Magnum petkom, a Criminal Minds završava na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS: Young Sheldon nasljeđuje TBBT, Magnum petkom, a Criminal Minds završava na zimu

CBS: Young Sheldon nasljeđuje TBBT, Magnum petkom, a Criminal Minds završava na zimu

Došao je trenutak i da CBS predstavi svoj jesenski raspored koji nakon dvanaest godina po prvi put ne uključuje njihovu najrazvikaniju seriju The Big Bang Theory. Sheldon i ekipa će se napokon umiroviti ovog svibnja, 279 epizoda kasnije, a prije dvije godine je već izrodio svog nasljednika.

Spin-off najpopularnije serije na televiziji je očekivano postao najpopularnija serija na televiziji pa je CBS samouvjereno postavio treću sezonu Young Sheldona u već tradicionalni termin svog starijeg brata. Hoće li avanture mladog Sheldona nastaviti biti ovako popularne kao avanture onog starijeg, tome ćemo svjedočiti u godinama koje dolaze, no zasad će čini da će komedija poslužiti kao izvrstan uvod ostalom programu četvrtkom.

Nakon Young Sheldona, počinje emitiranje nove single-cam komedije The Unicorn s Waltonom Gogginsom (The Shield, Justified) u glavnoj ulozi očajnog udovca, dok nešto kasnije te večeri kreće i sitcom Carol’s Second Act kojeg predvodi Patricia Heaton (Raymond, The Middle). Potonja je smještena odmah nakon još jedne uspješnice Chucka Lorrea, Mom, čija je nedavno završena šesta sezona nastavila nizati impresivne gledalačke brojke, a sumnjamo da će sedma imalo posustati u tome. Četvrtkom se ugurala i nova drama bračnog para Roberta i Michelle King, autora The Good Wife, Evil o lovu na neobjašnjiva čuda i demonska opsjedanja.

Traileri: All Rise i Evil su nove jesenske drame na CBS-u, dok Edie Falco preuzima midseason

Kad smo već kod Chucka Lorrea, iako će se ove godine oprostiti sa svojim dvanaest godina starim projektom, nastavlja surađivati s mrežom na novoj seriji Bob Hearts Abishola o nesuđenoj ljubavi biznismena i medicinske sestre. Komedija je smještena ponedjeljkom nakon izvrsno stojećeg The Neighborhooda, dok će nakon nje kretati nova pravnička drama All Rise, smještena u losanđeleskoj sudnici.

S druge strane, jedan dio rasporeda ostaje u potpunosti nepromijenjen. Utorak od jeseni nastavlja s dobitnom kombinacijom FBI-a između dvije inkarnacije NCIS franšize, dok se nedjeljkom udomaćila prošlogodišnja nova komedija God Friended Me o tipu kojeg Bog doda za prijatelja na fejsu (da, to je dobilo drugu sezonu). Nove epizode tog čuda će slijediti NCIS: LA te zadnja sezona Madam Secretary koja će svojih posljednjih deset epizoda ispucati ove jeseni.

S.W.A.T. je svojim premještanjem na srijedu natjerao Criminal Minds da svoju finalnu petnaestu sezonu počne emitirati tek na zimu, što i nije tako strašno ako se žele dostojanstveno pripremiti za odlazak s televizijskog krajolika. Uz već spomenuti policijski procedural, u midseasonu će se vratiti MacGyver i Man With a Plan u svojim četvrtim sezonama, dok će od novih serija na zimu debitirati komedija Broke pod vodstvom Jamieja Camila i Pauley Perrette, Tommy s Edie Falco te spin-off FBI: Most Wanted.

Dan20:0020:3021:0021:3022:0022:30
PonedjeljakThe NeighborhoodBOB HEARTS ABISHOLAALL RISEBull
UtorakNCISFBINCIS: New Orleans
SrijedaSurvivorSEAL TeamS.W.A.T
ČetvrtakYoung SheldonTHE UNICORNMomCAROL’S SECOND ACTEVIL
PetakHawaii Five-0Magnum P.I.Blue Bloods
NedjeljaGod Friended MeNCIS: Los AngelesMadam Secretary

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861