Traileri: All Rise i Evil su nove jesenske drame na CBS-u, dok Edie Falco preuzima midseason – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: All Rise i Evil su nove jesenske drame na CBS-u, dok Edie Falco preuzima midseason

Traileri: All Rise i Evil su nove jesenske drame na CBS-u, dok Edie Falco preuzima midseason

Nekoliko sati nakon predstavljanja rasporeda, CBS je objavio i trailere za svoje nove serije. Osam novih serija se pridružuju njih 24 povratničke, a njih pet debitira ove jeseni.

Prva drama po redu je pravnički All Rise, smješten na rasporedu ponedjeljkom od jeseni. Centrirana na sudnicu, nova serija će pratiti privatne i poslovne živote sudaca, tužitelja i branitelja u Los Angelesu, posebice novu sutkinju Lolu Carmichael (Simone Missick, Luke Cage) čiji je cilj opravdati svoje mjesto sutkinje, za razliku od njenih kolega. Pridružuju joj se Wilson Bethel (Hart of Dixie), Jessica Camacho (The Flash) i Marg Helgenberger (CSI).

Druga naručena serija stiže od autora The Good Wife, bračnog para Roberta i Michelle King. Ovaj put rade psihološku misteriju Evil u čije je središtu Katja Herbers (Westworld) kao Kristen, skeptična forenzička psihologinja koja zajedno s mladim svećenikom Davidom i stolarom Benom krene u lov na nadnaravno, preciznije neobjašnjiva čuda i demonska opsjedanja. Ne, ovo nije novi pokušaj spin-offa Supernaturala, iako se tako na prvi pogled čini, a u glavnim ulogama su Mike Colter (Luke Cage), Aasif Mandvi (The Daily Show) i Michael Emerson (Person of Interest). Drama je smještena četvrtkom od jeseni, nakon bloka komedija.

Prva nova komedija koja će krenuti ove jeseni dolazi iz pera Chucka Lorrea i smještena je ponedjeljkom nakon The Neighborhooda. Bob Hearts Abishola je priča o mladom biznismenu Bobu koji se nakon srčanog udara zaljubi u svoju medicinsku sestru Abisholu. U naslovnim ulogama su Billy Gardell (Mike & Molly) i Folake Olowofoyeku, dok će Maribeth Monroe (koje se sjećate kao Cocaine Lady iz NBC-jevog The Good Place) glumiti Bobovu sestru.

Jedina single-cam komedija naručena ove sezone na CBS-u je The Unicorn, a na jesenskom rasporedu je svoje mjesto našla u najboljem terminu ikad – četvrtkom nakon Young Sheldona. Priča o grupi prijatelja koji pomažu samohranom ocu da nastavi sa životom nakon smrti svoje supruge, u glavnoj ulozi ima Waltona Gogginsa (The ShieldJustified), a pridružuju mu se Omar Benson Miller (CSI: Miami), Michaela Watkins (Casual) te Rob Corddry (The Daily Show).

Nešto kasnije te večeri, nakon sitcoma Mom, kreće multi-cam komedija Carol’s Second Act. U svom središtu ima Patriciu Heaton koja nakon Raymonda i The Middle nastavlja svoju karijeru u humorističnim serijama. Utjelovit će lik Carol, majku dvoje djece i bivšu učiteljicu koja želi postati liječnica, a u tom naumu će joj pomoći Kyle MacLachlan, jedan od glavnih liječnika na Carolinom odjelu.

Osim trailera za jesenske, CBS je pružio uvid u i serije koje kreću najranije iduće zime. Prva od njih je Broke koja stiže pod vodstvom Jennie Snyder Urman (Jane The Virgin) i prati sina bogataša kojem otac blokira račune pa je prisiljen useliti se kod sestre svoje supruge. Urman za svoj novi projekt okuplja Jamieja Camila iz uskoro završene Jane The Virgin te Pauley Perrette koja je prošle godine napustila NCIS nakon petnaest sezona.

Od zime nas očekuje i nastavak fascinacije CBS-a zakonom i policijom, ovaj put losanđeleskom policijom. Nova serija Tommy dolazi od Paula Attanasioa, autora Homicide: Life on the Street i Bulla, koji se ovaj put udružuje s Edie Falco na priči o prvoj šefici LAPD-a. Reklamira se kao politička i obiteljska drama, koja je ujedno i policijski procedural.

https://www.youtube.com/watch?v=XX-23rGBCR4

Za midseason je ostavljen i spin-off FBI-a Dicka Wolfa, čija će se matična serija vratiti s drugom sezonom u starom terminu utorkom između dva NCIS-a. Novi FBI: Most Wanted će, kako samo ime kaže, pratiti dio federalnog biroa zaduženoga za lov najtraženijih kriminalaca, a početkom travnja je emitiran i backdoor pilot. U samoj seriji glavne uloge preuzimaju Julian McMahon (Nip/Tuck), Alana de la Garza (Law & Order), Kellan Lutz (The Twilight Saga) te Keisha Castle-Hughes (Game of Thrones).

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861