The CW: Batwoman uz Supergirl nedjeljom, Legends of Tomorrow i Roswell na zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW: Batwoman uz Supergirl nedjeljom, Legends of Tomorrow i Roswell na zimu

The CW: Batwoman uz Supergirl nedjeljom, Legends of Tomorrow i Roswell na zimu

Zadnji po redu, ali najbolji od svih, dolazi The CW koji predstavlja svoj novi jesenski raspored. Uz nekoliko preslagivanja, mreža je uspjela ugurati dvije nove serije u jesensku shemu, dok je jednog novaka ostavila za zimu.

Nedavno sam shvatio kako je The CW jedina mreža čiji program aktivno pratim, a sad vidim da je jedina koja se trudi emitirati sadržaj kojeg njeni gledatelji zapravo žele gledati. Prvi od njih su superheroji, a iduća televizijska sezona je bitna prekretnica za njihovu zastupljenost na televiziji.

Od jeseni kreće nova superherojina Batwoman koju smo imali prilike upoznati u prošlogodišnjem DC crossoveru nakon kojeg je The CW odlučio napraviti posebnu seriju s Ruby Rose u naslovnoj ulozi. Mreža je novu seriju uparila s još jednom superherojinom Supergirl, i to u friško pokrenutom terminu nedjeljom kojeg je sezona na odlasku dobro razgazila. Superheroji će se ove sezone koncentrirati i na utorak kada su The Flash i Arrow spojeni za zadnju sezonu zelene kapuljače.

Traileri: Ruby Rose kao Batwoman i Kennedy McMann kao Nancy Drew ove jeseni na The CW

Finalnih deset epizoda će krenuti ove jeseni i očekivano kulminirati zajedničkim crossoverom krajem studenog – The Crisis on Infinite Earths – za kojeg je potvrđeno da će objedinjavati svih pet serija iz zajedničkog univerzuma. Legends of Tomorrow su izostali s prošlogodišnjeg crossovera, a zavrzlame s rasporedom nagovještavaju da će identičan slučaj biti i ove godine, no čelnici mreže su najavili da će ipak biti uključeni crossover. U zadnju sezonu ulazi i najdugovječnija CW-ova serija Supernatural koju je mreža ostavila na prošlogodišnjem terminu četvrtkom kao uvod u drugu sezonu Legacies.

Pročitaj još

Druga nova serija je detektivka Nancy Drew koja je spojena sa Riverdaleom srijedom navečer i adaptirat će popularne američke romane od sredine 20. stoljeća pa do danas. Nadajmo se bolje nego što to čini Riverdale sa svojim materijalom već četvrtu sezonu za redom. Što se tiče prošlogodišnjih novaka, All American se nije baš proslavio u odnosu na ostatak programa pa ga je The CW premjestio na ponedjeljak, iako neki izvori tvrde da je serija jako popularna u naknadnom gledanju (dostupna je i kod nas na HBO GO-u). Novi Charmed je uspio izvući nešto bolje brojke, da bi na kraju završio petkom kao uvod u Dinastiju.

Uz Legends, u midseasonu možemo očekivati i drugu sezonu Roswell, New Mexico, kao i još jednu novu seriju – spin-off Riverdalea Katy Keene. S druge strane, za proljeće je već sigurna premijera sedme sezone The 100, kao što je slučaj i ove godine.

Dan20:0020:3021:3021:30
PonedjeljakAll AmericanBlack Lightning
UtorakThe FlashArrow
SrijedaRiverdale NANCY DREW
ČetvrtakSupernaturalLegacies
PetakCharmedDynasty 
NedjeljaBATWOMANSupergirl

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861