The CW obnovio dvanaest serija s rasporeda, uključujući i novog Walkera – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW obnovio dvanaest serija s rasporeda, uključujući i novog Walkera

The CW obnovio dvanaest serija s rasporeda, uključujući i novog Walkera

Stiglo je opet doba godine kada The CW velikodušno obnavlja cijelu svoju televizijsku ponudu. Narudžbu novih sezona za iduću jesen je dobilo dvanaest serija te su za dva novaka — Walker i Superman & Lois — naručene dodatne epizode.

The Flash je ovime zaradio osmu sezonu čime je zagazio u teritorij svog starijeg brata Arrowa kojem je osma sezona bila zadnja. No, trenutno još nema vijesti o potencijalnom finalu za Flasha, koji se u sedmoj sezoni vraća nešto kasnije nego planirano — 2. ožujka. Netom objavljeni trailer možete pogledati u nastavku. U dijeljenom televizijskom svemiru ga u stopu prate DC’s Legends of Tomorrow koji će se vratiti u sedmoj sezoni, iako šesta još uvijek nema datum premijere.

Dok se Riverdale nekim čudom nastavlja i u šestoj sezoni, Dynasty je zaradila petu, iako četvrta još uvijek nije ni na vidiku. All American, Charmed, Legacies, In the Dark te Roswell, New Mexico će se vratiti u četvrtoj, a Batwoman i Nancy Drew u svježe naručenoj trećoj sezoni.

Na strani novih serija, nakon samo dvije emitirane epizode, adaptacija Walker s Jaredom Padaleckijem zaradila je narudžbu za drugu sezonu. Premijera Walkera je za mrežu bila najgledanija epizoda u prethodne tri godine te najgledanija premijera od početka četvrte sezone The Flasha u jesen 2017. godine.

Potaknuti tim prekrasnim vijestima, čelnici mreže su naručili još pet epizoda za seriju, čime će Walker u prvoj sezoni imati 18 epizoda, dok drugi novak Superman & Lois dobiva još dvije epizode, podižući kardinalnost sezone na 15. Superman i Lois će u svoje avanture uskočiti 23. veljače.

CW-ovi originali čija sudbina još nije poznata su ljetne serije The Outpost i Pandora, dok Black Lightning i Supergirl ove godine emitiraju svoje finalne nastavke.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861