Recenzija: Uspjeh — Prva regionalna HBO serija podigla je letvicu domaćoj produkciji – serijala.com

Više od dvije godine rada rezultiralo je sjajnom prvom sezonom na koju bi svi trebali biti ponosni.

 1. KresoZagreb19 says:

  Dobar dan,
  čudi me da nema komentara ili ih ja ne kužim… :|
  Uglavnom… sviđa mi se prva epizoda. Sviđa mi se i kaj je HBO preko mog operatera poklonio i gledanje u HD-u. Nekak’ sam navučen na taj nordijski noir, gledam sve snimljeno sjevernije od Minhena i mogu reći da mi se sviđa Uspjeh. Hrvatski Broen, a i arhitekt Haris vozi, što drugo nego – Volvo :)
  Čini mi se da će 6 epizoda biti taman, nadam se da od druge do pete neće biti samo popunjavanje. Malčice mi ide na živce toliko korištenje “dronovskih” kadrova, ali ok… imamo i to. Originalna glazba mi je odlična, a ova fora sa šlagerima vjerojano mora biti, čini mi se da danas sve retro (slušaj soundtrack Kiling Eve ili Sharp Objects) izaziva oduševljenje. Veselim se 6. siječnju, kad već Sv. Tri kralja padaju na nedjelju, serija će mi popraviti dan :)
  Pozdrav!

 2. Augustus says:

  Dobar dan!! Meni nije jasno zasto nije netko ponudio ekranizaciju Hbo recimo Gricke vjestice, Gordane il mnoge druge dobre knjige iz Hrvatske knjizevosti!!! Vjerujem da bi to doba povijesti gledateljima bilo iznimno zanimljivo bez obzira gdje se nalazili u kojem kutku ovog naseg planeta!!!

 3. Alice Julien says:

  Dobar je ovaj sa Grickom!Mogla bi i Saga o Jelacicu ili Kosovski boj! Safikada-sto da ne?Ali radi se o suvremenosti i to je odlicno.Mi u Francuskoj je necemo vidjeti ali mi je milo sto je oblasna suradnja, ocito, uspjela!
  Obozavaam kada se ujedine razlicitosti, uvijek rezultiraju neocekivanostima i evolucijom.Svijet ide naprijed a lokalnost je neprakticna. Uci se od drugih.

 4. zoran says:

  Ocajna gluma

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *