The CW: Reboot The 4400 najesen, kao i nove sezone Legends of Tomorrow i Walkera – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW: Reboot The 4400 najesen, kao i nove sezone Legends of Tomorrow i Walkera

The CW: Reboot The 4400 najesen, kao i nove sezone Legends of Tomorrow i Walkera

Zadnja mreža koja je predstavila svoj jesenski raspored je The CW. Na svojoj prezentaciji otkrio je kako za nadolazeću jesen planira samo jednu novu seriju, dok za zimu ostavlja dvije nove i čak sedam povratničkih.

Najzanimljivija novost od jeseni je povratak SF drame The 4400 koja se emitirala od 2004. do 2007. godine na USA Network kroz četiri sezone. U središtu serije, ali i reboota, nalazi se 4400 ljudi koji su tijekom prethodnih nekoliko desetljeća netragom nestali. Jednog dana, svi se iznenada pojave na istom mjestu, ni dana stariji, ali s nekim dodatnim sposobnostima i osjećajem da su upravo u tom trenutku vraćeni s razlogom. Ukoliko ste prethodnih godina pratili NBC-jevu seriju Manifest, moći ćete povući dosta paralela s novom CW-ovom serijom, jer se može vidjeti da je Manifest razvijen na idejama originalnog The 4400.

Nova serija, 4400, koja si s razlogom uskraćuje određeni član “The”, smještena je ponedjeljkom nakon uspješnog All American. The Flash se od jeseni vraća u svom tradicionalnom terminu utorkom gdje će služiti kao uvod u novu sezonu Riverdale koji će nakon četiri godine napustiti svoj termin srijedom.

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakAll American4400
UtorakThe FlashRiverdale
SrijedaDC's Legends of TomorrowBatwoman
ČetvrtakWalkerLegacies
PetakPenn & Teller: Fool UsNancy Drew
NedjeljaLEGENDS OF THE HIDDEN TEMPLEKILLER CAMP

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Srijedu tako popunjava sedma sezona DC’s Legends of Tomorrow koji se nakon dvogodišnjeg emitiranja u midseasonu vraćaju u jesenske termine. Društvo će mu praviti Batwoman čiji stari termin nedjeljom The CW prepušta televizijskim igrama, i to samo tri godine nakon proširivanja originalnog sadržaja na nedjelju.

Dok četvrtak ostaje nepromijenjen u odnosu na stanje ove zime i proljeća uz Walkera i Legacies, zanimljiva promjena dolazi petkom gdje je mreža smjestila treću sezonu detektivke Nancy Drew. Imajući na umu da je serija dosad dostavljala nešto lošije rezultate u odnosu na ostale programe s mreže, odluka o preseljenju na petak se čini kao zadnji čavao u lijesu za ovu detektivsku adaptaciju.

Za midseason su tako ostavljene dvije nove drame — Naomi te spin-off All American: Homecoming — dok će se od povratničkih u zimu i proljeće 2022. godine smjestiti CharmedDC’s StargirlDynastyIn the Dark, Roswell: New Mexico te druge sezone Superman & Lois i Kung Fu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861