The CW: Supernatural završava najesen, a Walker, Superman i ostali originali čekaju zimu – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW: Supernatural završava najesen, a Walker, Superman i ostali originali čekaju zimu

The CW: Supernatural završava najesen, a Walker, Superman i ostali originali čekaju zimu

Pomalo neočekivano, broadcast mreža koja inače zadnja prezentira svoj jesenski sadržaj je ove godine druga po redu, budući da NBC, CBS i ABC nisu obavili svoja tradicionalna predstavljanja prethodnih dana.

Za razliku od Foxa, The CW je početkom godine obnovio sve svoje serije s rasporeda s izuzetkom The 100 i Arrowa koji ove sezone završavaju svoj životni vijek, te nove Katy Keene koja i dalje ne zna svoju sudbinu (prema nekim izvorima, odluka se očekuje u lipnju). Dakle, budući da The CW već ima jasnu predodžbu što želi ponuditi svojim gledateljima, danas je predstavio dva rasporeda — jesenski koji je kao i Foxov spreman za siromašan početak sezone, te zimski koji je bogatiji originalnim sadržajem i u koji se polaže više nade.

Proanalizirajmo prvo nadolazeću jesen. Opet, kao u slučaju Foxa, raspored je ispunjen realityjima te tuđim otkupljenim sadržajem, ali i vlastitim odgođenim originalima. Dva natjecateljska programa — Whose Line Is It Anyway? i Penn & Teller: Fool Us — preuzimaju termin ponedjeljkom, kao i petkom uz novu emisiju World’s Funniest Animals.

Utorak i srijeda su rezervirani za otkupljene serije: prva sezona Swamp Thing koja je iz vedra neba otkazana prošlog ljeta na DC Universe, antologija Tell Me a Story koja je pretrpjela istu sudbinu na CBS All Access prije nekoliko dana (ali nakon dvije sezone), te ranije obnovljeni britanski sitcom Dead Pixels i kanadski Coroner.

Od originala, The CW će emitirati nove sezone svojih manje poznatih ljetnih serija Pandora i The Outpost, te finalnih sedam epizoda Supernaturala koje su trebale završiti ovog proljeća. Budući da je seriji ostalo snimiti još samo dvije epizode, mreža je optimistična da će se to uspjeti obaviti do jesenske premijere, a ukoliko bude poteškoća, Mark Pedowitz poručuje da će mreža biti fleksibilna i prilagoditi se.

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakWhose Line Is It Anyway?Penn & Teller: Fool Us
UtorakSwamp ThingTell Me a Story
SrijedaTwo Sentence Horror StoriesDead PixelsCoroner
ČetvrtakSupernaturalThe Outpost
PetakWORLD’S FUNNIEST ANIMALSPenn & Teller: Fool Us
NedjeljaMasters of IllusionPandora

A kad zima dođe, tad The CW izvlači the big guns. Najavljeni zimski raspored se ne razlikuje previše od prošlogodišnjeg, ali sadrži nekoliko ključnih izmjena. Termin netom završenog Arrowa će zauzeti novi Superman & Lois za koji je već ustanovljeno kako će biti dio Arrowversa, dok će nakon velikog dugoočekivanog finala Supernaturala na njegovo mjesto doći Walker s Jaredom Padaleckijem u naslovnoj ulozi.

Također, petak će nastaniti reality te tako preseliti Charmed na nedjelju u paru s Batwoman čija se prošlogodišnja partnerica Supergirl neće vraćati do proljeća ili čak ljetne sezone zbog trudnoće glavne glumice Melisse Benoist.

Među zasad nespomenutim serijama se nalaze već obnovljeni DC’s Legends of Tomorrow, Dynasty, In the Dark, Roswell, New Mexico te Supergirl koji su ostavljeni za midseason, preciznije proljetni, a moguće i ljetni termin. Isto vrijedi i za dvije svježe naručene drame Kung Fu i The Republic of Sarah.

Dan20:0020:3021:0021:30
PonedjeljakAll AmericanBlack Lightning
UtorakThe FlashSUPERMAN & LOIS
SrijedaRiverdaleNancy Drew
ČetvrtakWALKERLegacies
PetakPenn & Teller: Fool UsWhose Line Is it Anyway?
NedjeljaBatwomanCharmed

Velikim slovima označene su nove serije na rasporedu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861