Star Trek: CBS je naručio seriju s kapetanom Pikeom i Spockom – serijala.com
Trenutno čitaš
Star Trek: CBS je naručio seriju s kapetanom Pikeom i Spockom

Star Trek: CBS je naručio seriju s kapetanom Pikeom i Spockom

Još jedan Star Trek je u pripremi. THR je danas prenio vijest kako je CBS All Access naručio spin-off druge sezone Discoveryja koji će pratiti avanture kapetana Christophera Pikea (Anson Mount), Spocka (Ethan Peck) i broja Jedan (Rebecca Romijn).

Nova serija zvat će se Star Trek: Strange New Worlds i događat će se desetak godina prije nego je kapetan Kirk preuzeo Enterprise. S loše strane ove vijesti — Akiva Goldsman je napisao prvu epizodu, a Alex Kurtzman će producirati. Kurtzman i Jenny Lumet, dvojac koji vodi Discovery, sudjelovat će i na izradi nove serije. Osim njih producentska mjesta popunit će i mali školski razred; Henry Alonso Myers, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers, Akela Cooper i Davy Perez.

Star Trek: Strange New Worlds nema određen datum premijere, a na čekanju su još i animirana serija Lower Decks, spin-off s Michelle Yeah, Section 31, i treća sezona Discoveryja koja bi se trebala pojaviti kasnije ove godine.

3 komentara
  • Sve sto ima veze sa imenima Akiva Goldsman i Alex Kurtzman ce biti smece. Dovoljno je ovo procitati-
    Akiva Goldsman je napisao prvu epizodu, a Alex Kurtzman će producirati. Kurtzman i Jenny Lumet, dvojac koji vodi Discovery, sudjelovat će i na izradi nove serije.

  • Originalni Star Trek je pokopan, Captain Picard je umro, sada živi njegova android kopija.. za koga se snimaju nove serije nije mi jasno jer očito nežele stare fanove..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861