Stiller o Severanceu, RTD o Doctoru, budućnost Star Treka i druge vijesti – serijala.com
Trenutno čitaš
Stiller o Severanceu, RTD o Doctoru, budućnost Star Treka i druge vijesti

Stiller o Severanceu, RTD o Doctoru, budućnost Star Treka i druge vijesti

Prije nekoliko dana BBC je obilježio 19. godišnjicu moderne inkarnacije Doctora Whoa. Prva epizoda “nove” serije, “Rose”, emitirala se 26. ožujka 2005. na BBC-ju, ali sama epizoda “procurila” je tri tjedna prije. Ta leakana epizoda može se pronaći i dan-danas na internetu ako vas baš zanima kako je to izgledalo u ranim danima 2005. godine. Nećemo vam linkati, ali ne treba uložiti previše truda za tu potragu. U narednim danima i tjednima od tog događaja, BBC je uhvatio osobu koja je to učinila. Navodno je bilo riječ o osobi zaposlenoj preko CBC-ja u Kanadi.

Domaći gledatelji nove su epizode Doctora Who mogli gledati nekoliko godina poslije na HRT-u, a većina obožavatelja to je činila ilegalnim putem. BitTorrent protokol je žario i palio na računalima onih koji su ga znali koristiti, a usenet, IRC kanali, eDonkey i brojni drugi “sumnjivi” protokoli bili su piratska meka. U svakom slučaju, “Rose” se pojavila u klasičnom XviD formatu noseći naslov Doctor_Who_2005.1×01.Rose.REPACK.WS_PDTV_XviD-FoV, a kako je nekad .nfo izgledao za takva izdanja možete vidjeti na slici ispod.

Jedan djelić povijesti Doctora Whoa

Ono što sam zapravo htio linkati pa krenuo u tangentu jest ovaj intervju s Russellom T. Daviesom, koji je uvjeren da će BBC umrijeti prije nego što će to biti slučaj s Doctorom Who. Nove epizode serije emitirat će se od svibnja.

Ben Stiller je napokon potvrdio da se druga sezona Appleove serije Severance i dalje snima i da će snimanje potrajati barem do kraja travnja. Ako sve prođe po planu i samo snimanje završi tada kada bi trebalo, druga sezona serije svoju bi premijeru trebala imati krajem godine. iMore je došao do tog zaključka matematikom iz prve sezone kojoj je od kraja snimanja do premijere na Apple TV+ trebalo ravno osam mjeseci. Realnije očekivanje bi bilo rano sljedeće godine, no vidjet ćemo. Možda se i Apple TV+ do tada pojavi u Hrvatskoj. Šalimo se, neće.

Variety je objavio članak o budućnosti Treka, a ista uključuje brojne filmove i serije. Sve to ovisi da li će Paramount uskoro bankrotirati ili ne. Bliža budućnost donosi novu sezonu Discoveryja, Strange New Worlds i film Section 31. Dalja budućnost jest Starfleet Academy, potencijalna Legacy serija, posljednji film s Chrisom Pineom i Zacharyjem Quintom u ulogama Kirka i Spocka.

Pročitaj još

Elisabeth Moss i Kerry Washington dobile su glavne uloge u Appleovoj triler miniseriji Imperfect Women. Noah Wyle i producent John Wells dobili su zeleno svjetlo od Maxa za petnaest epizoda nove liječničke drame The Pitt.

Trailer za Appleovu seriju Sugar koja kreće sljedećeg tjedna.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861