NBC otkazao Debris nakon jedne sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC otkazao Debris nakon jedne sezone

NBC otkazao Debris nakon jedne sezone

Nije trebalo dugo nakon finala prve i jedine sezone nove NBC-jeve SF serije da mreža donese odluku o njenom otkazivanju. Loša gledanost i rejting utjecali su nepovoljno na budućnost ove serije sa zanimljivom premisom i velikim potencijalom, a finale 24. svibnja poslužilo je kao finale serije.

Debris je krenuo početkom ožujka na NBC-u te do kraja svibnja emitirao svih trinaest pripremljenih epizoda za svoju prvu sezonu. Pod autorskog palicom J.H. Wymana (Almost Human, Fringe) i Legendary Televisiona za koju je Wyman napisao scenarij za pilot, Debris prati dvoje agenata s dva različita kontinenta i dva različita pogleda na život. U maniri X-FilesaFringea i “Ljudi u crnom”, serija se bavila istragom olupine srušenog vanzemaljskog svemirskog broda i neobičnim utjecajem koje ima na čovječanstvo.

NBC je bio prva mreža koja je ovog svibnja prezentirala svoj jesenski raspored, no ostala je zadnja koja se nije još izjasnila o sudbini nekolicine svojih originalnih serija. Dok je Debris saznao svoju nesretnu sudbinu svega nekoliko dana nakon finala, Zoey’s Extraordinary Playlist i dalje stoji pod upitnikom dva tjedna nakon posljednje emitirane epizode. U sličnim problemima su i komedija Good Girls te drama Manifest koje su trenutno na polovici svojih sezona.

2 komentara
  • mozda ga prebace u Chicago fransizu. Ili Law & Order……
    Debili. Naravno da nitko ne gleda kad zna kaj ce se dogoditi.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861