NBC najavio svoju znanstveno-fantastičnu seriju Debris za ožujak, pogledajte teaser – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC najavio svoju znanstveno-fantastičnu seriju Debris za ožujak, pogledajte teaser

NBC najavio svoju znanstveno-fantastičnu seriju Debris za ožujak, pogledajte teaser

Prije nešto manje od godinu dana NBC je naručio pilot za svoju znanstveno-fantastičnu priču Debris s Johnatanom Tuckerom i Riann Steele u glavnim ulogama. Pilot je djelomično završen prije globalnog lockdowna u ožujku, a snimljeni materijal bio je dovoljan da mreža naruči seriju u zadnji čas prije negoli su istekle opcije na ugovorima glavnih glumaca.

Pod autorskog palicom J.H. Wymana i Legendary Televisiona za koju je Wyman je napisao scenarij za pilot Debris koji prati dvoje agenata s dva različita kontinenta i dva različita pogleda na život. U maniri X-Filesa, Fringea i “Ljudi u crnom”, serija će se baviti istragom olupine srušenog vanzemaljskog svemirskog broda i neobičnim utjecajem koje ima na čovječanstvo.

J.H. Wyman je autor propale Foxove serije Almost Human i izvršni producent Fringea. Osim najavljenog Debrisa, NBC ima još nekoliko konceptualnih SF projekata, a to su EchoLa Brea (naručena za sljedeću sezonu), romantična drama Adam and Eva i projekt o Robertu Langdonu za koji je NBC obećao snimanje, ali ne (još) i naručivanje serije. Bilo kako bilo NBC će emitirati prvu epizodu Debrisa u ponedjeljak, 1. ožujka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861