NBC je naručio Debris, znanstveno-fantastičnu seriju autora Almost Human – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC je naručio Debris, znanstveno-fantastičnu seriju autora Almost Human

NBC je naručio Debris, znanstveno-fantastičnu seriju autora Almost Human

U zadnji čas prije negoli su istekle opcije na ugovorima Jonathana Tuckera i Riann Steele NBC je naručio znanstveno-fantastičnu seriju Debris.

Deadline potvrđuje da je NBC naručio seriju od J.H. Wymana i Legendary Televisiona za koju je Wyman je napisao scenarij za pilot koji prati dvoje agenata s dva različita kontinenta i dva različita pogleda na život. U maniri “Dosjea X” i “Ljudi u crnom”, serija će se baviti istragom olupine srušenog vanzemaljskog svemirskog broda i neobičnim utjecajem koje ima na čovječanstvo. Prije nego je globalna pandemija zaustavila rad na svim projektima ekipa koja je radila na Debrisu završila je oko 80% pilota, a autori su ostatak sklepali za prezentaciju glavešinama na NBC-ju koji su očito bili dovoljno zadovoljni viđenim da pokažu palac gore.

J.H. Wyman je autor propale Foxove serije Almost Human i izvršni producent Fringea. Osim naručenog Debrisa, NBC ima još nekoliko konceptualnih SF projekata o kojima ne znamo mnogo mimo njihovih imena, a to su EchoLa Brea, romantična drama Adam and Eva i projekt Roberta Langdona kojemu je NBC obećao snimanje, ali ne (još) i naručivanje serije. Zasad nije poznato kad bi se Debris trebao pojaviti na NBC-jevom rasporedu, ali ne očekujemo ga na jesen.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861