NBC: Debris stiže sljedećeg ponedjeljka, mreža predstavila novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC: Debris stiže sljedećeg ponedjeljka, mreža predstavila novi trailer

NBC: Debris stiže sljedećeg ponedjeljka, mreža predstavila novi trailer

Jedna od (potencijalno) najzanimljivijih novih serija s “velike četvorke” imat će svoju premijeru sljedećeg ponedjeljka na NBC-ju. Mreža je predstavila novi trailer koji bi trebao zainteresirati većinu ljubitelja znanstvene fantastike. Recenzije su još uvijek pod embargom, ali čini se da ćemo napokon imati nešto zanimljivo za gledati.

NBC je naručio pilot s Johnatanom Tuckerom i Riann Steele u glavnim ulogama prije više od godinu dana. Ta epizoda je djelomično završena prije globalnog lockdowna u ožujku, a snimljeni materijal bio je dovoljan da mreža naruči seriju u zadnji čas prije negoli su istekle opcije na ugovorima glavnih glumaca.

Pod autorskog palicom J.H. Wymana i Legendary Televisiona za koju je Wyman je napisao scenarij za pilot Debris koji prati dvoje agenata s dva različita kontinenta i dva različita pogleda na život. U maniri X-FilesaFringea i “Ljudi u crnom”, serija će se baviti istragom olupine srušenog vanzemaljskog svemirskog broda i neobičnim utjecajem koje ima na čovječanstvo.

J.H. Wyman je autor propale Foxove serije Almost Human i izvršni producent Fringea. Osim najavljenog Debrisa, NBC ima još nekoliko konceptualnih SF projekata, a to su EchoLa Brea (naručena za sljedeću sezonu), romantična drama Adam and Eva i projekt o Robertu Langdonu za koji je NBC obećao snimanje, ali ne (još) i naručivanje serije. Bilo kako bilo NBC će emitirati prvu epizodu Debrisa u ponedjeljak, 1. ožujka.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861