The Nevers: HBO je predstavio prvi teaser za svoju novu seriju koja stiže na proljeće – serijala.com
Trenutno čitaš
The Nevers: HBO je predstavio prvi teaser za svoju novu seriju koja stiže na proljeće

The Nevers: HBO je predstavio prvi teaser za svoju novu seriju koja stiže na proljeće

Nakon što je u studenom prošle godine Joss Whedon odlučio otići sa svih dužnosti na svojoj nadolazećoj seriji za HBO autor Buffy the Vampire Slayer, Fireflyja, Angela i Dollhousea potvrdio je da odlazi jer je iscrpljen od rada na seriji tijekom ovih teških vremena i žao mu je što je to tako jer je uložio sve što je imao u sebi u zadnje dvije godine u ovaj projekt. Barem je tako službena verzija priče izgledala.

Podsjetimo, Whedon je u središtu zbivanja nezgodnih izvještaja u kojima ga je Ray Fisher optužio za neprofesionalno i agresivno ponašanje i rasizam na setu Justice Leaguea. Nakon što je Zack Snyder napustio film Warner Bros. je zaposlio Whedona kako bi dovršio projekt. Ray Fisher koji je utjelovio Cyborga nije imao lijepe riječi za Whedona, a bome ni za šefove u WB-u. Fisher vjeruje da je Whedon dobio pedalu na Neversima jer je WB-ova istraga na Justice Leagueu iskopala nešto što bi mogli saznati u skorijoj budućnosti. Osim toga Whedona je bivša žena Kai Cole optužila za varanje, a i bilo je raznih drugih problema. Bilo kako bilo Snyderov Justice League stiže za manje od dva mjeseca, a za nešto više od dva mjeseca dolazi i The Nevers.

HBO opisuje The Nevers kao epsku znanstveno-fantastičnu seriju o grupi viktorijanskih žena s neobičnim sposobnostima, neumornim neprijateljima i misijom koja bi mogla promijeniti svijet. Laura Donnelly će utjeloviti Amaliju True, smionu i impulzivnu heroinu priče. Joss Whedon će i dalje biti potpisan kao izvršni producent i showrunner serije za prvu sezonu koju je završio, a scenarističku sobu popunjavaju velika Jane Espenson i Doug Petrie. Whedon je režirao pilot epizodu, a prva sezona od šest epizoda imat će svoju premijeru u travnju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861